Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nagrywanie Frapsem

Redrumronnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieema, chciałem nagrać z kolegami frapsem alerty ale wyszedł problem taki że jak klikam F9 aby rozpocząć nagrywanie to ekran tylko myga (znika pasek expa, skilli i tam gdzie hp) na sekundę i dalej nic. Co może się dziać? Z innymi grami jest normalnie.

nQiBJ.jpg
Opublikowano

Może zmień ilość fpsów, zmień bind do nagrywania, spróbuj innym programem typu np. najprostszego HyperCam 2 (czy jakoś tak) i zobacz czy też się tak dzieje .

he?

Opublikowano

Spróbuj zmienić ilość FPS tak jak kolega mówi , w grze zamiast na full ekran spróbuj na half jak nie działa to reinstal frapsa

Opublikowano

@up dzięki reinstal pomógł

Teraz problem, mogę jakoś usunąć szum i pierdzenie? Niestety mam mikro takie z kamerką. Może na przykład Camtasią?

@offtop Dla wszystkich Like ;)

nQiBJ.jpg
Opublikowano

Co do buczenia i pierdzenia to zmniejsz głośność lub kup mikro w sluchawkach lub stojący . Ceny nie są duże ja mam słuchawki z i-partnera za 25 zł i są zajebis*e.

co do pytania to jak na początku mówiłem zmniejsz głośność w mikro

Opublikowano

Ja mam mikrofon stojący za 15 zł i śmiga. Chociaż jak kiedyś podłączyłem kamerkę z wbudowanym mikrofonem na skype też mi buczało.

Użyj tego mikrofonu stojącego i daj relację.

he?

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=L5S7WcwATbk&feature=plcp&context=C3d96f51UDOEgsToPDskJOHFsexbbVSXHjcMW6kBAF

To jest nasz filmik no niestety u kolegi za to mikrofon buczy i nie wiem czemu.

nQiBJ.jpg
Opublikowano

Cały czas nagrywasz Frapsem? Próbowałeś nagrywać czymś innym? Obczajałeś coś tak jak napisał kolega w programie AudaCity ?

he?

Opublikowano

Tak frapsem. Inne programy są zbyt trudne do opanowania ;] Tutorial gry próbowałem przejść i nagrywać camtasią ale głosu mojego nie było. Kiedyś przed formatem nagrywaliśmy let's play minecrafta (stronka kanału w moim profilu ) i nie było takiego czegoś a był ten sam kumpel.

Pisze jak mistrz Yoda no nie ? ;d

nQiBJ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...