Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki do karty grafiki

losproblemos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie moge sobie poradzić ze znalezieniem odpowiednich sterowników do swojej karty graficznej.

Zakupiłem laptopa który po naciśnięciu przycisku uruchomienia sam zainstalował wszystkie programy jakie potrzebne są do pełnej wydajności.

Gdy zrobiłem formata napotkałem problem....

tak wygląda informacja o mojej karcie grafiki :

2hghgg9.jpg

Nie potrafie znaleść odpowiednich sterowników, jeśli ktoś mógłby mi w tym pomóc będe wdzięczny :)

POSIADAM Windows 7 Ultimate 32 Bit

Opublikowano

A po co, na stronie producenta laptopa ma wszystko, tylko nie chce się mu dupy ruszyć i wpisać nawet na google modelu laptopa

Jak ma nowy ma do niego oprogramowanie na CD albo w wersji OEM znajduje sie na dysku C

Dla W7 zwłaszcza wersji ultimate wystarczy zrobić update systemu czyli pościągać wszystkie aktualizacje i po problemie

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A po co, na stronie producenta laptopa ma wszystko, tylko nie chce się mu dupy ruszyć i wpisać nawet na google modelu laptopa

Jak ma nowy ma do niego oprogramowanie na CD albo w wersji OEM znajduje sie na dysku C

Dla W7 zwłaszcza wersji ultimate wystarczy zrobić update systemu czyli pościągać wszystkie aktualizacje i po problemie

Jak moge mieć to na dysku kolego skoro formata zrobilem ??? Oj chyba się zakręciłeś troche.

Co do strony producenta nie wiedziałem o takim czymś...

Więc dzięki

Opublikowano

Jak masz firmowy laptop robisz przecież z partycji recowery instalkę, to sterowniki po instalacji sa na dysku C

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...