Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]minecraft Spider Queen mod mam problem z tym modem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem bardzo fajny mod (zobaczcie sobie na youtubie nazwa w temacie) ale mam problem z wgraniem jego: mam modloader, ten mod na 1.0.0 i znalazłem w internecie, że do tego moda potrzebny jest propertyreader i wrzucam to wszystko i mi jak włanczam minecrafta pokazuje się czrny ekran chciałbym aby ktos mi powiedział co zrobic aby mod mi działał

Opublikowano

A wgrywasz w odpowiedniej kolejności?

1. ModLoader

2. ProPertyReader

3. Spider Queen

Mi się wydaje, że jeszcze ModLoader MP jest potrzebny :unsure:

Opublikowano

a modloader mp jest zamiast modloadera a jak oba to w jakiej kolejności? bo wszystko wrzucam tylko że ten modloader mp po mod loader ale wciąż czarny ekran

może tego moda nie ma na 1.0.0?

Opublikowano

polecam Ci usunąć cały folder mc i niech od nowa Ci się ściągnie i wgrywaj potem w takie kolejności co Ci Wesołek napisał .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Pobierz jeszcze raz plik spod tego filmik (tak znalazłem go). Ponieważ jest tam wersja 5.2 na 1.0.0 a wersja 4.0 jest na 1.7.3 .

EDIT: Przepraszam że tym razem wprowadzam cię w błąd bo uwierzyłem na filmik, a jest on parszywie skopiowany od innego autora i dodane jako niby wersja 5.2 która jest na stronce na której on zarabia, i zapewne w tym folderze jest wirus.

EDIT2: Podaj najlepiej mi na PW link to tego filmiku ;)

Opublikowano

link :http://www.youtube.com/watch?v=Eay_cpuIjaA sory pomyliłem sie filmik był dodany wczoraj ale w nazwie pisze v1

Wyślij mi link do pobrania v5.2 a tak wogule jak czytałem to pisało v5.3

link mówiący że jest juz na 1.0.0 : http://djoslin.info/ (na początku pisze)

masz lubie to

nie wiem czemu nie mogłem wysłac ci wiadomosci prywatnej więc pisze tu

Opublikowano

Pisze że na 1.0.0 ale to dotyczy moda FiniteLiquid, a mod Spider Queen jest po boku w graveyard (znaczy cmentarz). Czyli mod upadł ;).

Opublikowano

ja czytałem tam troche i napisał ktoś że wszystkie jego modyfikacje do wersji 1.0 zaktualizowała dało by się wersje 1.7.3 pobrać na kompa i tam wgrać moda? bo nawet jak bym znalazł to przy włanczaniu się aktualizuje minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...