Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]PS Vita - Kupić czy nie?

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym się o coś was zapytać, a dokładniej kupić PS Vita czy nie? Zbieram na nią od 4 miesięcy, mam już 1200 zł. Obliczyłem, że wy momencie premiery powinienem mieć 1520 zł. Jest to sporo kasy, a tyle trzeba aby mieć konsole + kartę pamięci + jakieś 2 fajne gry. Za tyle mógłbym sobie kupić jakiś średniej klasy laptop, z lepszymi parametrami... Nie wiem, czy za tą cenę nie kupić sobie czegoś lepszego, chodź nie wiem dokładnie co. Co u według Was przemawia za kupnem lub nie kupnem Vity? Bo ja już nie wiem czy się opłaca. Jakie jest wasze zdanie? Mam nadzieje, że pomożecie mi z podjęciem decyzji. Dziękuje z góry za odpowiedzi, mam naprawdę duży z tym mętlik w głowie. (Polecą lajki :))

modify_inline.gif

Opublikowano

A ja czytam pewien magazyn, PSX Extreme

Na końcu był sklep ich i preorder PS Vita + 4G kosztuje 1200 zł więc akurat.

Więcej info na PW (jak chcesz)

Head Admin sieci serwerów Counter Strike - Left4Play

Opublikowano

Ps Vita. Jeżeli dobrze się zastanowić to dobry sprzęt dla ludzi lubiących przenośne granie, ale według mnie to kolejny sprzęt który po kilku miesiącach (ew. latach) się znudzi.

Przetestowałem je u wujka który jakimś cudem je sobie sprowadził. Ogólnie sprzęcik bardzo fajny i ładny (akurat miałem model koloru limonkowego) Jeżeli lubisz gry na dotykowym ekranie to polecam : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...