Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC Z PLAYSPANEM ! KTO POMOŻE DOSTANIE ESN 400G1 !

AsekAsek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na Playspanie dokładnie 2699 punktów.

Dzisiaj naszła mi taka myśl by kupić sobie za to G1 i problem przyszedł sam od siebie.

Wybrałem ofertę 2000G1 za 2500 punktów i klikam buy... i nic, nic się nie dzieje : / nawet nie zabiera punktów, dodatkowo przyszedł mi od Playspana mail, a to jego treść:

Oops! Did You Forget Something?

Hey [email protected],

We saw that you recently added to your shopping cart but didn't manage to complete your order. We hope that you're planning to come back soon and didn't run into any problems. Our customer support team can help you out 24/7 if you did.

For your convenience, has been saved to your shopping cart. Simply login to your account now to retrieve it.

PlaySpan provides online gamers with:

• The convenience of choosing from over 85 payment methods
  • The ability to complete offers and surveys to earn FREE UltimatePoints which you can use towards your purchase
  • Coupons, discounts, and exclusive promotions
  • Secure, authorized, 24/7 shopping for your favorite virtual goods and currency

We hope to see you back at the PlayspanMarketplace soon!

Keep on gaming,

Kto mi pomoże z tym pomoże, uwaga ! W sęsie takim, że zdołam sobie kupić g1. Stawiam 400 g1 lub premke gold 10dni/silwer 30 dni.

Nie daje nagrody za "napisanie posta" tylko za pomoc.

P.S. Postanowiłem w nagrodę dać kod ESN na PREMIUM GOLD 30 dni LUB 1200 - 1600 G1 ZA DOBRĄ POMOC :) POWODZENIA

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/513691-pomoc-z-playspanem-kto-pomoze-dostanie-nagrode/page__pid__3652808#entry3652808

http://www.mpcforum.pl/topic/513688-pomoc-z-playspanem-kto-pomoze-dostanie-nagrode/page__pid__3652801#entry3652801

Close !

1393619387-U339575.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...