Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]UB hack

dextar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Dostalem bana na takim servie [gdy czitowalem...]a pozniej mi cs nie dzialal więc reinstall i SS'y sie usunely wiec podrobic nie moge a na server chce wrocic tylko ze z innym nickiem i nie wiem jak bo zmienic ip nie umiem bo znalazlem np.program AOL ale on do stron www. więc pytam sie was na tym forum jak znacie taki hack to prosze o link!

P.S.Nie chodzi tylko o program do UB możecie też dać link do jakiegoś programu do zmiany IP do cs'a 1.6

[NonSteam] tylko ze z instrukcją bo nieogarniam takich czitów.

PRoSZe o Link!!!!

prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

na yt jak to wpisywalem to wyskakiwaly filmiki tylko jak zmienic ip na stronach WWW.

a jak wpisywalem "Jak zmienić IP w cs'ie lub innej grze"to to samo mi wyskakwalo

nie wiem jaki mam internet P0zniej sprawdze to ci powiem <3

ej kopa xD jak ty wiesz co w tym yt tam pisać,to poszukal bys mi taki program?aa i do stron WWW.tez sie przyda <3

Opublikowano

Jeśli masz modem albo internet ADSL to poprostu wychodzisz z cs'a rozłączasz internet podłaczasz zmieniasz nic i grasz...

Modem odłącz od kabla i podłącz a ADSL poprostu klikasz rozłącz i znowu się połaczasz ...

Ja tak mam i nie ma perma na mnie ! ! !

dostaje perma 10sec i jestem znowu ;d

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak UB hack. Jedyną opcją jest zmiana IP. Jeśli reset modemu nie pomaga to idź do dostawcy internetu i zapytaj o zmienne IP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...