Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Wake (DEDYK)

nuqer6463

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym zapowiedzieć państwu nowy serwer którego start jest przewidywany na 27grudnia 2011 roku. Jest to serwer, tworzony bardzo długi czas i stoi na maszynie dedykowanej.

METIN WAKE - TERAZ GRA WYGLĄDA ZUPEŁNIE INACZEJ....

PARAMETRY:

i7 4x 2(HT)x 2.66 GHz

PAMIĘC RAM:

16GB DDR3

ŁĄCZE INTERNETOWE:

100MB/S

INFORMACJE O LINKACH:

Już jutro!

INFORMACJE O SERWERZE:

Handlarze:

NA START:

starte.png

ULEPSZACZE:

Customowe.

Ilość zdobywanego doświadczenia:

500%

Szanse na drop przedmiotu:

400%

Ilośc zdobywanych yang:

300% + sztabki 5 i 10kk

REKRUTACJA NA MISTRZÓW GRY JEST OTWARTA!

KONTAKT Z NAMI:

GG: 7171659

Pozdrawiam wszystko zostanie podane już jutro! W razie pytań, proszę pytać na gadu!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

Konieczne jest dodanie FAQ w zapowiedzi.

Czas do 7 rano.

Opublikowano

ale max lvl 250 jak na kazdym....zbroje te same itp.moze edycja jakas...ale to juz jest...brak serwerow wedlug mnie starych z max lvl99,stare czasy ludzi duzo na takich bylo ta atmosfera,a z nowosciami masz od h...serwerow,roznia sie edycja broni itp.nazwa ale te same itemy....to sa i innych nie bedzie

Opublikowano

ale max lvl 250 jak na kazdym....zbroje te same itp.moze edycja jakas...ale to juz jest...brak serwerow wedlug mnie starych z max lvl99,stare czasy ludzi duzo na takich bylo ta atmosfera,a z nowosciami masz od h...serwerow,roznia sie edycja broni itp.nazwa ale te same itemy....to sa i innych nie bedzie

Masz rację ziomek, zgadzam się z tobą, lecz co do tego serwera myślę, że nie będzie zły, myślę, że zawitam na nim więc opowiem coś więcej.

Opublikowano

Jak zobaczę tu system wachlarz zbawienie - diabelski, tigram, leżak to pakuję torbę, usuwam konto na mpc, oddaje eq na pl i wypierdzielam na Grenlandie.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Jak zobaczę tu system wachlarz zbawienie - diabelski, tigram, leżak to pakuję torbę, usuwam konto na mpc, oddaje eq na pl i wypierdzielam na Grenlandie.

Tu się rozczarujesz. Bo tego nie będzie.

pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak chcesz taki serwer to zapraszam do mnie ^^

@Topic, żeby nie było, że spam.

O serwerze dużo się nie dowiedziałem. Nie wbiję.

Opublikowano

Dobra metini nie zabieraj w taki sposob graczy autorowi tej prezentacji ...

Na temat serwera nic nie wiem .

Wiem tylko ,ze bede popierdzielal w mnisiej od 1lv :P

Nie niszcz serwera hwangami :P

Zobaczymy :P

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...