Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] yarvik tab410 cos sie stalo android 2.2 froyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, testowalem swoj tablet yarvik tab410 z androidem 2.2 froyo

i na pulpicie byl taki widget (czy jakos tak sie to pisalo) jakby pasek nazeci np. wi fi, i takie tam i przez przypadek wcisnelem przycisk takie slonce co w polowie ciemne a w polowie jasne (wczesniej bylo podswietlone na zielono), i od tego momentu gaslo i zrobil sie czarny ekran,kiedy cisne przycisk odblokowania tabletu to ekran mrugnol i zgasl, kiedy go wlaczylem jeszcze raz to bylowidac jak sie wlancza(na ekranie) czyli ekran sie nie przepalił, kiedy juz sie wlonczyl to byl ten czarny ekran i nic nie moglem zrobic

ps.to nie wina baterii bo ladowalem chyba 5 godzin

omg...

Opublikowano

Ekran się przepalił, haha, gorszej głupoty nie słyszałem. Sięgnij po słownik bo widzę, że coś słabo Ci idzie.

Wystarczy zmienić jasność ekranu. -.-

Opublikowano

Ekran się przepalił, haha, gorszej głupoty nie słyszałem. Sięgnij po słownik bo widzę, że coś słabo Ci idzie.

Wystarczy zmienić jasność ekranu. -.-

tego nie bede nawet kometowal

Musisz trafic najlepiej na slepo mniej wiecej w miejsce gdzie miales te slonaczko zeby zmienic jasnosc ekranu. Mozesz tez prszywrocic ustawienia fabryczne w telefonie, ale nie wiem czy ci sie to uda bez ekranu :D

udalo sie przywrocic ustawienia fabryczne przyciskami zewnetrznymi dzieki koles temat do zamkniecia

omg...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...