Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktualizacja Gier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam Samsunga Galaxy Gio i mam takie pytanko czy można gry w jakichś sposób przez komputer zaktualizować , ponieważ mam słaby transfer w telefonie a nie mam dostępu do wi-fi i nie mam jak zaktualizować np PES 2012 i czy jest jakichś sposób na zaktualizowanie takiej gry przez kompa. Z góry dzięki za odp .

Opublikowano

Znaczy to mi sie może aktualizowac na telefon ale żeby na karte i najlepiej z łączem komputera. Mój kolega ma Xperie X8 miał jakiś program od SE i mógł normalnie gre jakieś przez kompa zaktualizować i bezpośrednio na karte pamięci .

Opublikowano

Mozesz zrobic tak zeby zainstalowac aplikacje bezposrednio na telefonie - zainstalowac program droid explorer, podlaczyc telefon z wlaczonym debugowaniem usb, wlaczyc program (zeby polaczyl sie z telfonem), potem wejsc do folderu gdzie jest pobrana aplikacja i tem dwuklik na nia i sie otworzy instalator droid explorere, aplikacja zainstaluje sie na telefonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...