Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Opcja " Zgłoś "

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, opcja " Zgłoś " służy do raportowania postów łamiących regulamin, niezwiązanych z działem itp.

Chciałbym, aby po zgłoszeniu posta przez jakiegoś użytkownika ta opcja znikała i pojawiał się napis " Ten post został już zgłoszony ". Ewentualnie proszę, aby w postach łamiących regulamin moderator napisał informacje, że post łamie regulamin albo cuś.

Dlaczego chcę, aby tak było? Ponieważ zgłaszając posty (przeważnie double w dziale publikacje serwerów) wchodząc drugi raz do tego samego tematu nie pamiętam czy już zgłaszałem czy też nie ew. ktoś inny. Ułatwi to pracę moderatorom oraz userom :P.

Opublikowano

nie popieram , im więcej zgłoszeń tym większe prawdopodobieństwo że ten temat powinien zostac ukarany w postaci kary , może i by to pomogło moderatorom ale nie wydaję mi się to dobrym pomysłem

Opublikowano

Ale ma się wyświetlać wszystkim czy tylko tej osobie co zgłosiła?

A co do pisania przez moderatorów że ten post otrzymuje warna to się zgadzam.

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Ja bym był na tak. Widziałem post z edycją przez moderatora :

" Nie zgłaszajcie tego posta, autor otrzymał warna... "

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Tylko komu by się to chciało pisać? ;>

652601399840421198520.png

Opublikowano

no ja jestem na Tak , gdyż nieraz pewnie w większych działach jak Minecraft / Metin2 gdy jest reklama 10 osób ten sam raport wysyła , lub w mniejszych w starszych postach ktoś mógł na początku wysłać , a inny po paru miesiącach ;]

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Średnio w moim dziale(czytaj Metin2) w czasie kiedy jestem online jest około 50/60raportów, gdybym miał za każdym razem dodawać taki komentarz to bym po prostu nie wyrabiał. Moim zdaniem nie przydatne nikomu. Co do dla Was wysłać raport, 5 sekund i po sprawie.

Na Nie

Opublikowano

Ja tak robię.Jeżeli raz wykonujemy raport i za 2 razem widzimy znowu na to samo to wystarczy właśnie napisać,że kolo dostał już warna.Powiem wam,że to działa ponieważ 3 raporta o tym samym nie ma.

Jestem na NIE

9368_gold.png

Opublikowano

Nieee, jeśli jakiś mod albo global moderator zobaczy raporta to go wykonuje, więc jeśli ktoś zobaczy zamknięty lub edytowany post to nie będzie miał potrzeby wysylania go ponownie.

xxxxxxx

Opublikowano

Dałem już kiedyś taką sugestię.

Szczerze? Jest to nie przydatne. W raportach i tak nie jest on podówjnie, widać go jako jedną pozycję. Dopiero po, że tak to nazwę otworzeniu raportu to jest kilka razy pokazane i widać kto raportował ;f

O tym nie wiedziałem:D Sry, Może zrobić tak, aby ta opcja wygasała temu użytkownikowi po zgłoszeniu wybranego posta, aby nie musiał go zgłaszać drugi raz?

Opublikowano

LOL , nie rozumiem, no to wolicie, zeby ludzie zglaszali po 2/3 razy te same posty ? POwinnii zrobic cos, jakis komunikat po nacisnieciu na zglos jak ktos juz zraportowal. Jestem oczywiscie na tak, bardzo dobry , wrecz zajebisty pomysl , powinno to byc , a duzy blad ze nie ma

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Też jestem na tak, ułatwi to pracę jak i modów, jak i zgłaszających.

Opublikowano

Właśnie o to chodzi że większość z was nie widziała centrum raportów w ipb. Jest dobrze rozbudowany i wyświetla się dla moderatora notatka od każdego zgłaszającego, a moderator może zaznaczyć raport jako wykonany ;> nie.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Neutral bez przychylności ;p I przydatne i wkurzające ;d

MrSpritex - piszę dokładnie tak jak napisałeś :D

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Tez przy okazji mozna patrzyc na aty.

Bo nie wyslesz postac z lipca.

Nie ?

Mysle ze jest to nie przydatne.

Tak jak Gamus.

Kategorycznie na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...