Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sterownik od myszki..

xAdiXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam program "Driver Scanner 2011" przeskanowałem swój komputer aby zaakutalizować sterowniki.Znalazlem takie coś jak "Myszka Microsoft" Zaaktualizowałem,lecz potem nie mogłem przewijac stron kółeczkiem od myszy.Ani wogule go uzywac.!

A wiec zainstalowalem cos tam "TouchPad" I mogę go uzywac ale jak uzyje ZMIENIA MI SIE KURSOR pokazujac ,ze mam przewijac pasek.Jak mam wylaczyc zmiane kursora?

Liczę na szybka odpowiedź dam like; 0

P.S Mam Windows7 Home Premium 32Bit.

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

Jak możesz to zrób formata (jeżeli) przy zakupie kompa miałeś sterowaniki , a tak w ogóle Myszka to jest urządzenie które podłączasz do kompa one się instaluje do kompa i tyle , pierwszy raz słysze żeby jakieś aktualizacje do myszki miały być :O

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Sterownik od myszki to plik zawarty w systemie.Na kazdym windowsie ma jakąś wersje Ja miałem wersje 7.0.7 czy coś zaaktualizowałem do 8.0 no i tak jest:O;/

PROSZĘ O POMOC: D

~Nie zamierzam robić formata

77127829691114164209.jpg
Opublikowano

Wywal całkiem jakiekolwiek sterowniki do myszki jeśli doinstalowywałeś, one głownie do starszych windows, w nowym ( Vista, W7 ) są już w systemie i nie należy ich w żadnym wypadku uaktualniać jak sie? nie chce mieć problemów

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Skoro to nie system jak napisałeś zaktualizował tylko program to miej pretensje do siebie. Szukaj w programie możliwości cofnięcia zmian albo niestety pozostaje poszukać w rejestrze wpisów i ręcznie usuwać.

Jak wcześniej, wywal wszystkie programy i uaktualnienia co instalowałeś dla myszki

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Hmy.A Mógłbym się dowiedzieć jaki jest normalny sterownik od microsoftu na windows7 Home premium 32BIT??

Taki co instaluje sie od plyty.

Bo sb go sciagne :D

//edit!

Juz mam usunałem ten sterownik co dzięki niemu mogłem kółeczkiem ruszać

Reset kompa Jakos sie bawilem w sterowniku myszki z kolkiem Reset kompa

I działa: P

Close this.

77127829691114164209.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...