Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vega vs Golec

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie , co wedlug was jest lepsze , Golec czy Vega , zauwazylem ze na PL3 duzo graczy przesiada sie na vegi , ja aktualnie latam golcem , ale mam tez design do Vegi , ten zloty , ,, Prosze o wypowiedz z uzasadnieniem ;]

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Odwieczne pytanie vega czy golec.

Po prostu jeśli już zdobędziesz dużo PP FE i pro wypo możesz latać vegą o ile na niej Ci się dobrze lata.

Bachorek zawsze latał na vegecie i wymiatał.

To zależy od tego czym wolisz i czym lepiej grasz.

Opublikowano

Z Vegą uciekniesz, nie zawsze się uda ale w przeważającej większości walk. :)

Vega jest gorsza tylko o 5 działek, tylko, ponieważ w generatorach jest o jeden na plusie. Ja sam osobiście latam Vegą, jest zajebista i nie zamierzam się przesiadać na golca jeszcze przez długi czas. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

zalezy jak bedziesz to vegetom manewrowac , bo vega vez podwojnych to jest najwiekszo gowno. A z podwojnymi i dober PP , mozesz uciec i dogonisz kazdego spokojnie na ucieczkowej

Opublikowano

Moim zdaniem Golec jest bardziej uniwersalny

:)

Więcej HP, Większe DMG, Więcej Osłon.

Vegą uciekniesz? Nie zawsze... Teraz masz rakietki spowalniające i zważ też na to

JEżeli nie masz Apisa/Ew jeszcze Zeusa, Kilkunastu LF4 i 36+ PP to nie ma co się przesiadać.

Od razu poczujesz mniejszą siłę, a jedyny plus to szybkość, którą można niwelować nowymi rakietkami za 500u.

Pozdrawiam - xtie.!

Opublikowano

wg mnie też golec jest lepszy, zauważyłem podczas scorrearmagedonu czy jakoś tam tak, wczoraj bot latał i vega była, więc golca nie kupowałem na godzinkę latania, na środku mapy bota, pułkownika nie masz szans ubić nawet z rakietką spowalniającą, vega za mało bije, dziś golcem latałem i widać różnicę, nawet na porcie już pękają statki, jednak te kilkanaście tyś więcej obrażeń golcem zadasz, a to może przesądzić o ubiciu statku :)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

O ubuciu statku może przesądzić to jakich rakietek używasz, albo czy masz premium (szybszy wylot rakietek).

Tak więc Golec to ogromna przewaga, a jak przeciwnikiem jest Vega to można ją rakietką pac pac . Pecik Kamikaze 3 i pęka.

+ Taki, że Pet doleci do Vegi jak nie mamy zasięgu!

Opublikowano

o DMG vegi to bym sie klucil , jak latalem na pvp to vega wchodzila mi po 100-200k , takze nie mam pojecia co jest lepsze...

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Ja osobiscie latalem vega dobrze mi sie z nia latalo ale gdy kupilem golca to odrazu wiecej dmg... czyli nasz wieksze szanse na wygrana walkach. ale osobiscie goliathem jeszcze dobrze nie umiem latac wiec latwo mnie zabic...

Opublikowano

Liczy się wprawa.

Kiedyś jak nie było tych wszystkich dodatków to Vega + Goliath to był mistrzowski duecik.

Jeżeli latasz ze znajomymi to Vega jest przydatna, ale granie solo Vegą jest trudne, wymaga wielkiego doświadczenia i o wiele więcej uridium się wydaje

Opublikowano

wg mnie też golec jest lepszy, zauważyłem podczas scorrearmagedonu czy jakoś tam tak, wczoraj bot latał i vega była, więc golca nie kupowałem na godzinkę latania, na środku mapy bota, pułkownika nie masz szans ubić nawet z rakietką spowalniającą, vega za mało bije, dziś golcem latałem i widać różnicę, nawet na porcie już pękają statki, jednak te kilkanaście tyś więcej obrażeń golcem zadasz, a to może przesądzić o ubiciu statku :)

Co ty mówisz..Brykuś ten z VRU PL3 na scoremaggedonie napieprzał tą vegą,że masakra..

Był TOP1 a mnie to ubił z 20razy chyba..dodam,że na 1 konfie 400k oslon a na 2giej 1,2kk

Opublikowano

Ja latałem vega fajnie się latało ona jest do zabawy na krótszy okres czasu a jak się przesiadłem na gola to odrazu inna bajka i bez podwójnych można dymu narobić a vega niebardzo a i dodam że bachorka dopadniesz vega samego to cieniutki jest a jak golcem robocik i spiepsza pod koniec walki gdy przegrywa

Pomogłem ?? To daj Lajka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...