Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Koniec?!

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koniec gry jest gdy uciekłeś jako więzień do pociągu w którym był jakiś pajac i go musiałeś zabić

Opublikowano

5h singla, a multi KILKASET godzin ;p.

Dla przykładu podam przykład (wiem, wiem masło maślane, ale teraz zbytnio nie myślę)

MW2:

Single: 7H

Multi: 1000H przegrane.

Opublikowano

Zresztą, dziwię się że w ogóle do BF wprowadzono single. Od zawsze Battlefield był tworzony pod MP, ja nawet grę z botami nie włączałem :)

Wasyl654.png

2pacr.png

Nowicjusz
Opublikowano

No wiesz porównując to do tego że jakieś dwa dni temu grając po raz pierwszy w MW3 na weteranie udało mi się je przejść w 4H to wiesz......

Opublikowano

Zresztą, dziwię się że w ogóle do BF wprowadzono single. Od zawsze Battlefield był tworzony pod MP, ja nawet grę z botami nie włączałem :)

Człowieku jak SP nie odpalasz to nie wiem o co cho . SP to Tryb Opowiadania , może w BF3 nie ma aż takiego dobrego ale w BF Bad Company 2 Dialogi i sama rozgrywka na sp była genialna .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

@up

Bo pewnie swoją przygodę z bfem zacząłeś od BC2, i nie wiesz że w pierwszych battlefieldach cały SP to po prostu takie multi tyle że z botami (bez żadnego "trybu opowiadania") i domyślam się że o to WasyLowi chodziło.

@topic Tak jak wszyscy mówili, SP to tylko taki dodatek, o ile dobrze pamiętam to dopiero od serii Bad Company zaczął się fabularny singiel. To że taki jest taki krótki to tylko piratom przeszkadza :)

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

ta gra jak i MW3 stworzone jest na MP, single to taki tutorial przed multi ;]

I tu sądzę że tu nie masz racji, ponieważ myślę , że Cod zyskał wszystko dzięki właśnie single. Oczywiście MP też jest tam ważny, ale historia od MW do MW 3 to jak trylogia filmu ^^ w Coda gramy, aby znowu się wcielić w Soapa lub Price'a, aby poczuć to co oni czuli walcząc ;]

Battlefield 3 jest głównie robiony pod MP, ale i w Codzie i w BF3 Single trwa prawie tyle samo. Ale porównując oba single to Call of duty wygrywało, wygrywa i będzie wygrywać z każdą inną grą FPS, takie jest moje zdanie ; *

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

I tu sądzę że tu nie masz racji, ponieważ myślę , że Cod zyskał wszystko dzięki właśnie single. Oczywiście MP też jest tam ważny, ale historia od MW do MW 3 to jak trylogia filmu ^^ w Coda gramy, aby znowu się wcielić w Soapa lub Price'a, aby poczuć to co oni czuli walcząc ;]

Battlefield 3 jest głównie robiony pod MP, ale i w Codzie i w BF3 Single trwa prawie tyle samo. Ale porównując oba single to Call of duty wygrywało, wygrywa i będzie wygrywać z każdą inną grą FPS, takie jest moje zdanie ; *

Jak kto lubi, lubisz się wcielić w prawdziwego żołnierza i jesteś realistą to bierzesz BF 3. Prawda jest taka jak na tym filmiku

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...