Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wszystko na temat hacków?

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zamierzam troszkę przyspieszyć swoje nabijanie level'a hackami.

Ale boję się, ponieważ nie po to wydałem 100zł żeby potem płakusiać w poduszeczkę.

(sam Cod kosztował stówkę, plus jeszcze jakieś 200zł - to trochę żal konta steam :/ )

I moje pytania wygląda następująco, chce wiedzieć ABSOLUTNIE WSZYSTKO O HACKOWANIU I POWIKŁANIACH TEGO.

-Jeśli będę używać WallHacka i Aima, to kiedy dostanę bana jeśli wogóle się zorientują?

-Czy istnieje możliwość, że jak mnie złapią, a przestanę korzystać z hacka - to mnie jednak nie zbanują?

-Istnieje jakiś naprawdę niewykrywalny hack?

-Czy powstał kiedykolwiek jakiś hack na kasę, lub coś?

-Warto zaryzykować?

Opublikowano

Wiec tak...

Jeśli bedziesz miał aima i nikt nie nakreci Twojego killcamu na aimie i nie wysle go do treyarch to nie dostaniesz bana,chyba że bedzie wykrywalny to dostaniesz wczesniej bana.

Jak Cie złapią na hackowaniu to ban z wejscia bez tlumaczenia sie.

Kazdy hack jest niewykrywalny zaraz po stworzeniu go. Po jakims czasie przychodz aktualizacja steam i hack jest wykrywalny (nie każdy).

Byly kiedys hacki na lvl i prestiz ale to w starszych wersjach CODA. w black opsie nie powstanie bo dane gracza sa przechowywane ne serwerze.

Nie warto ryzykowac. Bedziesz mial wieksza satysfackje z gry jak sam wyrobisz sobie skilla i cala reszte. Pozdrawiam;) Wesołych swiat;p

FrogiPL.png

zgonikPL.png

FrogiPL.png

Opublikowano

Witam,

zamierzam troszkę przyspieszyć swoje nabijanie level'a hackami.

Ale boję się, ponieważ nie po to wydałem 100zł żeby potem płakusiać w poduszeczkę.

(sam Cod kosztował stówkę, plus jeszcze jakieś 200zł - to trochę żal konta steam :/ )

I moje pytania wygląda następująco, chce wiedzieć ABSOLUTNIE WSZYSTKO O HACKOWANIU I POWIKŁANIACH TEGO.

-Jeśli będę używać WallHacka i Aima, to kiedy dostanę bana jeśli wogóle się zorientują? Zależy kiedy sie dowiedzą..

-Czy istnieje możliwość, że jak mnie złapią, a przestanę korzystać z hacka - to mnie jednak nie zbanują? Nie. Cziter to cziter..

-Istnieje jakiś naprawdę niewykrywalny hack? Vip Hack

-Czy powstał kiedykolwiek jakiś hack na kasę, lub coś? Nie.

-Warto zaryzykować? Jeśli tego chcesz..

xxxxxxx

Opublikowano

heh, 2x Up - pomogłeś.

Wiem, że satysfakcja, ale jak już wbije ten 50ty level, to już będę się nudzić..

A chce troszkę rozrywki :P

okej, jest plusik.

@Up:

Powinieneś zostać ukarany, ponieważ nic nie wnosisz do tematu.

Opublikowano

1. Jeśli będę używać WallHacka i Aima, to kiedy dostanę bana jeśli wogóle się zorientują?

Nie muszą się zoriętować aby Cię zbanować, pójdzie cichy skan i leżysz, nawet nie będziesz o tym wiedział przeważnie jest tak, że po cichym otrzymujesz bana po 3 tygodniach.

2. Czy istnieje możliwość, że jak mnie złapią, a przestanę korzystać z hacka - to mnie jednak nie zbanują?

Trudne pytanie, jeżeli zmienisz klucz, nick czy założysz nowe konto na steam, ale ip zostanie to samo na którym wpadłeś - będziesz cheater'em.

3. Istnieje jakiś naprawdę niewykrywalny hack?

Nie. Płatne hack'i też wpadają, może to być raz, dwa a nawet trzy razy w roku.

4. Czy powstał kiedykolwiek jakiś hack na kasę, lub coś?

Nie.

5. Warto zaryzykować?

Jeżeli masz kase na nowe klucze to tak, jeżeli nie i chcesz coś tam osiągnąć nie bierz się za to.

Opublikowano

heh, 2x Up - pomogłeś.

Wiem, że satysfakcja, ale jak już wbije ten 50ty level, to już będę się nudzić..

A chce troszkę rozrywki :P

okej, jest plusik.

@Up:

Powinieneś zostać ukarany, ponieważ nic nie wnosisz do tematu.

3 osoby Ci odpowiedziały, więc zamykam.

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...