Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaką snejpe dla comando?

DjDejv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jaką snajperkę polecicie na 9 lv, comando? Prosił bym o nazwę w ROYAL (niebiescy) oraz po polsku. Jeżeli chodzi o odrzut, to może być taki jak w tej początkowej, bo się przyzwyczaiłem po strzale robić ruch myszką w dół ;)

PS.: Możecie jeszcze polecić jakiś nożyk i pistolet :P

PSS.: Wesołych Świąt (jeszcze dziś i jutro) oraz szczęśliwego nowego roku ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/502091-info-style-poszczegolnych-klas/page__p__3572101#entry3572101

Dodatkowo zamiast kupować za vp na 1 dzień, polecam oferty sponsorpay, na snajperkę sobie zarobisz.

Opublikowano

jeśli lubisz ten odrzut... to Super Rusznica Roderyka, choć ja bym na twoim miejscu wziął Super Pukawka Pipsqeeka (duży odrzut).

nie kupuj ich za vp, nie opłaca się... jak nie masz BF, to albo kup, albo sponsor pay, albo jedź na standardach ew. snajpy po 150VP

nożyk: super nóż royal, ew. standardowy

pistolet: Super Ręczna Armata Harrego, ew. Chmurotwórca Jacka(jak kupisz go to lepiej mieć i ten drugi)

Opublikowano

Dzięki ci. Kupiłem tą Super Pukawkę Pipsqeeka i jest super ;) kosze po 80 w głowę ze skillem, a bez to po 50 ;) Teraz tylko kupić na stałe... hmm, no myślę, że uzbieram tak w miesiąc ;/ Szkoda, że nie ma broni dr.Peppera :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...