Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Długie Wczytywanie

PGZioMeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić żeby gra Combat Arms szybciej chodziła bo mi się długo wczytuje co zrobić żeby się szybciej wczytywała Mój Komputer ma wymiary 1.6Ghz 1,25 GB Ram Proszę o szybkom odpowiedz

Opublikowano

kup nowego kompa

jak odpowiadasz po to żeby nabić se posta to się lepiej nie wypowiadaj.

@ BTW wyczyść CCleanerem.

// sam zwracając mu uwagę nabijasz, bo druga część posta została powtórzona po innym uzytkowniku a regulamin jasno mówi :

3.5 Powtarzanie po kimś tego co napisał będzie uznawane za spam i karane warnem

5 % do przodu / Bebson

Opublikowano

Na lagowanie tak jak wyżej, Gamebooster, powyłączanie niepotrzebnych procesów, wyczyszczenie kompa CCleanerem, z tego co widzę twój komp nie jest jakiś super, podaj jakiego masz neta, bo to też ważne, i kartę graficzną. W ostateczności reinstal Combata, mi kiedyś pomogło na lagi.

Opublikowano

Ja kiedys mialem potworne lagi, po reinstalu śmiga pieknie. Zacina sie ale to komp a nie net.

Jedyne rozwiązania to:

- Reinstal kompa/gry

- Czyszczenie kompa avastem lub innym programem

- Użycie gameboostera

- Wyłączenie zbednych procesów jak GG, Skype, uTorrent a ewentualnie antywira na czas grania

- Dokupienie ramu

- Usuń nie tylko wirusy ale też programy których nie używasz, gry które ci sie znudzily i tego typu rzeczy

beznazwygr.png

Opublikowano

Do defragmentacji dysku polecam jakiś program, np. Defraggler, bo ten wbudowany w Windows jest strasznie niedokładny.

Opublikowano

Ja kiedys mialem potworne lagi, po reinstalu śmiga pieknie. Zacina sie ale to komp a nie net.

Jedyne rozwiązania to:

- Reinstal kompa/gry

- Czyszczenie kompa avastem lub innym programem

- Użycie gameboostera

- Wyłączenie zbednych procesów jak GG, Skype, uTorrent a ewentualnie antywira na czas grania

- Dokupienie ramu

- Usuń nie tylko wirusy ale też programy których nie używasz, gry które ci sie znudzily i tego typu rzeczy

Reinstal kompa... nooo... powodzenia przy reinstalowaniu Ramu, Proca, Dysku, Grafy itp. Reinstal to robisz programu, aplikacji, albo ewentuanie Systemu ( co powinno być rzadkością, bo przez to dysk się niszczy)

Czyszczenie kompa Avastem - najgorszym antywirem... ale ujdzie

Gamebooster - często gęsto nie pomaga.

Dokupienie Ramu. - po kiego ? wczytywanie zależy od proca... 1 rdzeń po 1.6 GHz to malutko na CA ...

50% ściemy jest w Twojej wypowiedzi xD

@topic.

Nie oszukuj się że jakieś cudowne programy Ci przyspieszą kompa... bo nie przyspieszą.

bez wydawania kasy możesz jedynie podkręcić proca poczytaj sobie o OverClockingu ale uważaj żeby nic nie spalić.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...