Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][NO-WL]MinecraftT

krzysssiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w świecie MinecraftT!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaką jest Nasz serwer.

(...) Wyruszaamy...

adresip.png

IP serwera - 46.4.121.147:25735

teamdz.png

Własciciel: kiercon, SirDecha

Admin #1: SirDecha

dodatkoweinfo.png

Masz ochotę pograć z przyjaciółmi? Poszukujesz serwera na którym mógłbyś sobie długo pograć ? Trafiłeś w dobre miejsce ! Nasz serwer powstał niedawno, na serwerze są podstawowe pluginy które są potrzebne do gry takie jak. iConomy czy CraftBook. Nasz serwer jak na razie jest 10 slotowy, w razie gdy będzie dużo osób chętnych do gry postaramy się o więcej slotów. Na serwerze jest możliwe wykupienie sobie vipa za 11zł sms. Vip daje kilka nowych możliwości. Jeśli chcesz się dowiedzieć wiele więcej wejdź na nasz serwer ! Nie czekaj. W razie problemów proszę o kontakt na gg 5521581

Poszukujemy moderatorów !

chceszmiec.png

Opublikowano

Serwer niby fajny lecz gracze nie są mili. Nie polecam

Wszedłeś do gry, spytałeś czy dostaniesz admina, napisaliśmy, że nie, groziłeś napisaniem takiej właśnie wypowiedzi. Proszę bardzo, całe wyjaśnienie twojej sytuacji.

Naprawdę myślisz, że jak grasz 3 sekundy to już /op dostaniesz? -.-

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wchodząc na serwer nie wiedziałeś jaki mam nick ^^. Po 2 spytałem się jaki to rodzaj serwa. Nikt mi nie odpowiedział i kazaliście się zamknąć.

sygna2z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...