Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warrock

DangerousHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie czy nadal w warrocku jest tyle haxów czy są mody na zabijanie z odległości i czy jest ten sam shield ? jak nie ma haxów i jest mod że strzały lecą w przeciwnika to chętnie zagram

ID:Natan2008 Password:*********

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

W warrocku jak zawsze są i będą haxy, a o tym modzie nic nie wiem.

@down no nie w każdym ;] jak wejdzie to będzie, ale gdy jest ogarnięty master i widzi jak wchodzi jakis noobek 1-3 lvl z ratio 15.0 to wywala ;p

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

:P jak by pb nie było tyle haxów a sa haxy w kazdym roomie ?

You Are Banned For Pernamently Reason-Nothing Mam Bana W ca czas na stare Konto Natan2006 Multi Kill 349 ultra kills 87 Fantastic 11 Unbeliveable 5 Unbeliveable + 2 KDR:87 słabe ale kosze ich ze snipy First Montage Bendzie Nie długo ! ,.

Opublikowano

hackerów jest mniej, ale i tak jest dużo ;D Modów już nie ma. No chyba że graficzne. Tak, jest ten sam "shield" ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Czasami się hacker trafi oczywiście, ale nie w każdym roomie. Mody zostały spatchowane. Teraz są mody tylko graficzne!

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

a graficzne to np można zmienić wygląd k2 na famasa ?

Opublikowano

Nie o to do końca chodzi. Możesz np. Zmienić wygląd pocisków wylatujących z broni.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Mody graficzne polegają głównie na zmianie wyglądu danej mapy na ten ze starszej wersji gry, co jest moim zdaniem głupie i bezsensu.

Co do hakerów, to zawsze można ich spotkać.Całkowicie odradzam granie w pokojach z przedziałem levelowym 1-10.Pocieszeniem może być uporanie się z modami i spatchowanie opcji unl. ammo.

@willku93

To prawda, ale każdy może swoją opinię wyraźić -.- Po za tym, co ma "narzekanie" na hakerów do szukania kolegów?

Opublikowano

Kurwa mać piszecie na forum o cheatach i narzekacie że są cziterzy na WR więc wy na mpc kolegów szukacie ? :) do WR nie wracaj bo nie umiesz w niego grać, bez odbioru :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...