Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macro

Rápido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie gdyz pisze macro na totemy na szamanie i chcialbym zeby wszystkie sie wyjely wiec pisze cast nazwa totemu i tak pare razy ale sie wyjmuje tylko 1 bo jest cld jak zrobic zeby sie wyjely wszystkie bez ,, not ready yet,,

EDIT

dziala

/castsequence reset=8 Searing Totem, Mana Spring Totem, Grounding Totem, Strength of Eart

ale musze klikac ciagle macro zeby po kolei sie totem wyjmowal ;/

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Jeżeli totemy nie maja global cooldown to możesz użyć w macro po prostu:

/cast nazwa totemu

/cast nazwa totemu

/cast nazwa totemu

/cast nazwa totemu

a nie castsequence bo castsequence kolejkuje

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Czerew to zależy, na jakiej wersji gry gra autor tematu, bo jak na 2.4.3 to ni **uja nie wycastuje wszystkich totemów naraz, a jak na wotlku i wyżej to ma pasek totemów gdzie może wybrać sobie które chce wycastować i jednym spellem stawia wszystkie.

Opublikowano

Na privach to nie wiadomo jak z tymi paskami totemów jest, są takie privy gdzie nie działa nawet jedzenie maga, więc co tu mówić o pasku totemów ;s.

Ale chyba mu działa, bo nie pisze dalej.

userbarwb.png

Opublikowano

Czerew, to uwierz mi na słowo że privy nie są tak w tyle od globala. Wiadomo że wszystko idealnie nie działa, ale akurat paski totemów działają, pozatym twoje zdanie o privach jest stereotypowe.

Opublikowano

Czy ja wiem, czy takie stereotypowe ? Ostatnio grałem na monster wowie, jak zobaczyłem, tam insty tank&spank, jedzenie maga które nie działa(!), wpadanie pod tekstury blinkiem, questy weź oddaj to zwątpiłem i rzygam wowem.

EOT. Nie rozmawiamy już na temat upośledzenia privów, bo to zwykły offtop, powinienem sobie i tobie jebnąć po warnie ;).

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...