Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] ExpanseCraft [NO-WL][FB+Surv] NEW SERVER !

Expanse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zaprezentować moj server :

Info:

IP : f8.owncraft.pl:25053

Whitelist:OFF

PVP TYLKO POZA MIASTEM

NEO : OFF

Typ Servera : Survival

Na serwerze mozna wykupic Cuboid poza miastem . Za walute servera czyli Money

:) Więcej info na Spawn Zapraszam !

Opublikowano

Furgolek :) Wez przestan nie dalem ci opa ... i stąd ten komentarz ? Dalem ci kicka ponieważ zaczales mnie denerwowac z tym modem ...

Opublikowano

Serwer kompletnie pojepany.

Na początek gdy zapytałem się o możliwość moda dostałem krzyczące - NIE! bo nie masz orginala.

Co było dziwne bo orginala posiadam :) a admin mówił, że skina nie mam to orginala też nie :)

Następnie poprosiłem o działke, okazało się że występują jakieś 'bugi' i nikomu działka nie działa,

a wszystko przez to, że admini nie umią dać region setparent. Potem zbiegło się więcej graczy,

ale admin przez 'buga' , oraz brak cierpliwości zaczął rzucać wulgaryzmy typu:

"KUR*A! COS ZJEB*NE JAKIS BUG NA DZIALKI!" "JA PIERDO*E NIE WYTRZYMAM"

Dodatkowo na mojej dzialce admin chyba dostal padaczki i zaczal machac ludkiem, stawiac bloki na mojej

dzialce (ktora nie działała) i klnąć na czacie... Kompletny szok...

Tak więc... odracam i zapraszam na ciekawsze serwery ;)

EDIT: Za ten komentarz zostałęm zbanowany na serwerze :)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

ty chciales bardzo admina? Nawet po polsku pisac nie umiesz :). Server bardzo fajny.

Pisze z komorki przepraszam za brak polskich liter

edit. Moj post byl skierowany do frugol

Zbieram like ;x

Opublikowano

Tak . Dzialki nie dzialaly bo były 2x cuby i coś się zbugowało . A o moda ... Chyba nie myslisz ze dam moda pierwszemu lepszemu graczowi który napisze : Admin moge moda ? Bo tak wlasnie bylo .Napisalem tak bo nie masz orginala bo bede tobie tlumaczyc ? I tak pewnie bys nie zrozumial.Z tymi wulgami to totalna sciema nikt tak nie klnal na servie ... Wez wyjdz .

Opublikowano

Masakra nie da się grac admin nic nie ogarnia tylko banuje tych co mu nie są na rękę. Same bugi można wszystko podpalać gdybym nie powiedział adminowi ze nie ma cuba pewnie dalej by go nie było. Nie polecam!

Opublikowano
banuje tych co mu nie są na rękę.

Podaj jedną osobę którą admin zbanował za nic. No tak nie podasz bo pierdzielisz głupoty. Tak samo reszta. Akurat ktoś włamał się na serwa i porobił parę rzeczy i po prostu admini nie mają czasu bo naprawiają.

Furgolek co chwila wszystkich przezywał i przeklinał, przykład idealnego idioty.

mhwUh.jpg

Opublikowano

I Sam h@ powiedział " serwer to porażka " , Rekord MPC ! Dedyk padł po 1h :D

Chodziło mu o to że źle zrobił bo wgrał kiepską mape na dodatek tacy frajerzy jak ty rozwalali ją. Jeszcze dzisiaj będzie nowa mapa i będzie dobrze :)

Opublikowano

Przynajmniej jeden normalny ... A ty BumBum ... Zamiast pomagać to utrudniałeś wszystkim grę ... Dobra koniec tego spamu ... Server będzie on dzisiaj albo jutro i prosze tematu nie usuwać

Opublikowano

Przynajmniej jeden normalny ... A ty BumBum ... Zamiast pomagać to utrudniałeś wszystkim grę ... Dobra koniec tego spamu ... Server będzie on dzisiaj albo jutro i prosze tematu nie usuwać

Jak mogłem ci pomóc ?

Nie prosiłeś o nic :O

Mi serwer się podoba ( wreszcie normalny xD ) tyle że nie ogarniasz jako h@ bo komend nie znasz dobrze -,-

zbyt duża sygna

Opublikowano

Hmm jesli chodzi ci o ten Cuboid ... To były 2 nalozone na miasto i Setparent cos sie pie*przył ... A tak wogóle to Server on .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...