Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gra mmo

master3738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was. Szukam jak w temacie jakiegoś fajnego mmorpg. Nie musi być jakiś szałowy. Dla mnie liczą się 3 rzeczy dobre pvm, dobre pvp i chociaż troszke fajnie skille wyglądające. Widziałem mmorpg taki , że magus miał skilla co się wybił w powietrze iz powietrza skillami naparzał. Jak jest jakiś taki mmo a zwłaszcza zależymi oskile maga z powietrza woja np. jakies jak w guild warze takie fajne. Mam Guild Wara ale nie wiem jak zacząć jakby było jakieś pt co by mnie przyjęło i pouczyło byłbym wdzięczny. Proszę o tytuły jakieś mmo :D

Jakby co mam kampanie factions i dodatek eot ;D

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

WoW,Aion Online,Cabal Online,4 story itp.

nie mozna poprostu w google wpisac ranging MMORPG czy cos ? ...

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Aion ( prywatne serwery bo global płatny o.O ), silkroad ( prywatne serwery, global zlecial już dawno na psy ;] )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

To przesada po prostu praktycznie co dziennie pojawia się nowy temat szukam fajengo mmo itp. itd. naprawde google nie boli...

a tak do tematu jak szuaksz mmo z fajnymi skillami to tez polecam ci Aion(prywatny serw oczywiście) ale ta gra wazy aż 17GB więc od ciebie zależy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...