Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Dziwny bug

Napewno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klap, klap, klap, i co mam Ci powiedzieć ? co to jest ? zdechłeś w jakimś miejscu i coś się jebło... ew. jakiś "cziter" latał sobie poleciał tak wysoko że widać było tylko kawałek model mapy i teksture tła... gje zet, jesteś moim miszczem

//O hehe witamy ponownie w dziale :> Matt

jeszcze raz zmień mojego posta bez dodania "Wyświetl linię 'Edytowane przez'" a łeb Ci rozjebie. od tego jest ta funkcja że jak edytujesz posta to masz to zaznaczyć żeby nie było że user sobie coś ubzdurał.

Opublikowano

Co jest w tym dziwnego ? Często tak się robi i nic na to nie poradzisz, a nawet nie wiem po co miałbys coś poradzić bo w żadnym stopniu nie utrudnia Ci to rozgrywki..

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jejku to tylko zwykła gra, i w najlepszych zdarzają sie błędy tekstur mapki, nic w tym nadzwyczajnego :P

W CA, rzadko mi się to zdarza ale są czasami takie ścinki i bugi

Nie zwracaj na to uwagi..

@ DOWN / DOWN x2

Nie widzę potrzeby, opisywania tego błędu po raz 5.. ;/

Jak dla mnie temat do zamknięcia :P

Opublikowano

Jejku to tylko zwykła gra, i w najlepszych zdarzają sie błędy tekstur mapki, nic w tym nadzwyczajnego :P

W CA, rzadko mi się to zdarza ale są czasami takie ścinki i bugi

Nie zwracaj na to uwagi..

Mały odkop ostatnia odpowiedz 25 gurdzień ;d

ew. jakiś "cziter" latał sobie poleciał tak wysoko że widać było tylko kawałek model mapy i teksture tła

Tak to było to jeden koleś ten sam ma 3 kille w tym 3 headshoty raczej nie przypadek ^.^

Śmieszny pamiętam przypadek mojego kuzyna SSG ranga niewielka i był wrabany w mape jak gwóźdź w deske rece i głowa na wierzchu nogi pod ziemią Najśmieszniejsze jest to że po 2 dniach dostał bana za coś w tym stylu [*]

Nie wiem o czym tu gadać każdemu sie moze zdarzyc ja jak gram z 3 godziny nawet z 2 razy tak mam ale ja mam czasem podczas gry taki widok a nie jak padne ^.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

To jest kochany nexon.

I nic tego nie zmieni.

Nawet twoja karta graficzna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...