Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Powerleveling lub elite abuse

Aiven009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! mam problem i nie wiem czy za to jest ban

Grałem z kumplami z klanu bombing run i miałem super elite. Jakiś koleś podlozył bombę mój kumpel napisał ,,bye bye" a ja go kicknolem. Ten sam kickniety koleś to nagrywał ! Mogę za to dostać bana na perma ?

Opublikowano

Nie Bo Miałeś Elite i to był twój kanał I Masz takie przywileje mógł nie wchodzić ban ci nie grozi :)

| exModerator Metin2 |

Opublikowano

jeżeli nagrywał to od momentu jak podłożył bombę a zaraz po tym kolega napisał "bye bye" to dostaniesz... to tak samo jak byś napisał "no plant"...power lvl =ban ;)

ehh.:)

Opublikowano

Jeśli ma filmik i nie cisnął kita to już się możesz pożegnać z kontem :]

zobacz ile ludzi dziennie za takie coś jest raportowanych a póżniej ma bana

lepiej sprawdż czy nie zrobił już na cb raporta chociaż ma na to w choooooolere czasu

po 3 miechach zrobi to też masz bana... pozdro

sygnayr.png
Opublikowano

Zrobił raporta i wszystko już jest na forum. Na filmiku widac 4 sec przed kickiem kumpel napisal ,,bye bye" ale można tłumaczyc, że to nie musiało chodzić o podłożenie bombu tylko, że np on wychodzi z rooma i chce sie pożegnać nie napisał tego do konkretnej osoby po 2 w przeciwnym teamie byla tylko 1 osoba a u nas 4. Moge to tlumaczyc jako przewagę nie wiem doradźcie coś

Opublikowano

Super Elite Moderator kick that player, since he first joined the team this room who has the dominance. Then left the room when the Alpha team was only 1 player. Then re-Nola_Kill- came to the team Bravo that took dominance and it was a kick.

TadzikPL wrote, ,,bye bye" but this was not the player-Nola_Kill-

It's not any abuse or Powerleveling

Sorry for my english

Fail report

W teamie przeciwnym była tylko 1 osoba z ranga R chyba ta najniższa napisałem ze dostał kicka za to ze 2 x przyszedł do nas (nas było 4) a bye bye nie było zwrócone do żadnej osoby i kicka dostał właśnie za to ze nie przeszedł do innego teamu. Jest jeszcze szansa, że się z tego wybronie ? Bo szkoda mi Majora 2...

// double post 5 %. Używaj opcji edytuj... Bebson

Opublikowano

Czyli 100 % ban perm ???

nigdy nie ma 100 % bo czasem nexon zapomina o raporcie, ale na 98 % tak

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Oby to było abuse na 15 dni ...

Kolega dostał bana za napisanie My all target or kick i dostał perma,a co jak co nie wiem gdzie tutaj jest plvl .

W twoim przypadku widziałem masę raportów tego typu i all kończyło się permem,co do zapomnienia raportu przez NEXON no realy,bo zawsze ktoś go wykopuje,

9368_gold.png

Opublikowano

Jeśli to nagrał to dostaniesz bana bo to podchodzi pod powerlvl. Ale to jeszcze zrobić raporta.

@down

To niech dodaje w codzie bo to do tego służy żeby było widoczne.

Opublikowano

Piecu a może przeczytał byś wszystkie posty a nie tylko 1?

Przecież podał link do raporta

http://forum.nexoneu...=posts&t=480407

i dostanie bana, nobki z ołpen dor może się w końcu naucza.

Pozdro TadzikPL pobieraj sobie nowego REZ chamsa z mpc ;]

Opublikowano

Ban na perma i bardzo dobrze po co za podkladanie bomby kickasz teraz masz pecha 100% ban i twoj kolega tez moze dostac bana / klan co gral bo wy wszyscy plvl robicie. Gratuluje :)

a co do tego to nie dostaniesz za abuser na 15 dni bo to jest

1. SuperElite a nie normalny room

2. Plvl co zawsze jest ban na perma

ps. kolega za napisanie na FT "my door or kick" dostal bana na perma wiec wiesz :)

xxxxx

Nie podawaj linków do for konkurencyjnych

-Ushio.png
Opublikowano

Super Elite Moderator kick that player, since he first joined the team this room who has the dominance. Then left the room when the Alpha team was only 1 player. Then re-Nola_Kill- came to the team Bravo that took dominance and it was a kick.

TadzikPL wrote, ,,bye bye" but this was not the player-Nola_Kill-

It's not any abuse or Powerleveling

Sorry for my english

Fail report

W teamie przeciwnym była tylko 1 osoba z ranga R chyba ta najniższa napisałem ze dostał kicka za to ze 2 x przyszedł do nas (nas było 4) a bye bye nie było zwrócone do żadnej osoby i kicka dostał właśnie za to ze nie przeszedł do innego teamu. Jest jeszcze szansa, że się z tego wybronie ? Bo szkoda mi Majora 2...

// double post 5 %. Używaj opcji edytuj... Bebson

wg po co kłamiesz ? piszesz że masz majora a tutaj patrze jakieś lowskie konto

przychodzisz tu z nadzieją że odpowiemy/pomożemy ci z twoim problemem i jeszcze ciśniesz kity .... omg

A tak na przyszłość się już nauczysz grać bez elity! teraz pozostało ci założyć nowe kontooooooo! kocham bany za używanie elity <3 <3 <3

sygnayr.png
Opublikowano

lexu jedyna normalna osoba za ktora sie wstawie dobrze ci tak ban i tyle juz sie wypowiedzialem w temacie sam nie lubie jak ktos mnie kicka to po co to robisz teraz masz banika. gratulacje

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...