Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do 1000 zł

Ruudi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Poszukuję jakiegoś tableta do tysiąca.

Może być chiński, ale nie no name'owy tak jak podróbki iPhone. Wiem, że za taką cenę kokosów nie będę miał, ale lepszy rydz niż nic.

W zasadzie będę miał 1 styczność z tabletem na własne użytkowanie, ale nie dawać mi jakiegoś badziewia abym się tylko zadowolił.

Za sensowne odpowiedzi like.

Proszę nie tylko dawać mi linki do aukcji ale też krótko przedstawić czemu akurat ta firma i ten model.

Myślę, że wygórowanych wymagań co do odpowiedzi nie mam i większość ma te 5 minut na poszukanie i danie odpowiedzi.

Pozdro i wesołych świąt.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Do tysiąca zł. polecam Ci jedynie 2 tablety:

1. Dell Streak 7: Amerykańska firma znana ze swoich urządzeń, tablet posiada procek tegra 2, który słynie ze swojej szybkości, lecz ma problemy z odtwarzaniem filmów w HD. Cena zaczyna się od 900zł.

Chwilowo brak ceny poniżej 1000 zł. Na ceneo od 1045.

2. Ainol Novo 7 advanced: Jeden z niewielu chińskich tabletów godnych polecenia (właśnie z niego piszę). Tablet posiada wejście mini USB oraz mini HDMI, odtwarza bezproblemowo filmy w jakości 2160p, co jest rzadkością w tabletach. Jedynymi wadami są słaby aparat oraz brak bluetooth. Pracuje w oparciu o andka 2.3, lecz z początkiem 2012 roku ma być aktualizowany do 4.0. Cena wynosi jedynie 620 zł.

http://www.swiatmp4.pl/product_info.php?cPath=2&products_id=62

qsHVsoT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...