Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warta zakupu ?

Ketrix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowicze !

Zamierzam sobie kupić klawiaturkę A4-TECH Xgame G800.

Mam kilka pytań co do niej :

1.Czy nie przeszkadza mała spacja a pod nią dodatkowe guziki ?

2.Czy klawisze są stabilne (nie chwieją się/wyskakują) ?

3.Polecacie w ogóle tą klawiature ?

Szczerze mówiąc wygląda fajnie, a nie mam zamiaru kupować droższej klawiatury, chyba, że ktoś zna jakieś podobne w kwocie do 150 zł ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

1) Wszystko jest kwestią przyzwyczajenia i szczerze mówiąc, gdyby spacja była wielkości np "Caps Lock" od początku to i w taką byś trafiał i grał komfortowo. Co do dodatkowych guzików... zależy jak układasz ręce. Jak klawiaturę "podwyższasz" tymi zaczepkami od spodu i ręce masz styczne z biurkiem kilka cm od klawiatury to nie będzie problemu z tymi guziczkami.

2) Wszystko jest ok (o ile nie podważasz nożem, nie rzucasz o ścianę i nie dajesz do zabawy bachorom)

3) Wygląda kiczowato

-.- Tak wiem klawiatura powinna być funkcjonalna, ale takiego czegoś na biurko bym nie położył.

Polecam w podobnej cenie:

Tu masz troszkę lepiej opisaną:

@EDIT

Znalazłem w jeszcze niższej cenie:

Opublikowano

Przede wszystkim musisz ją sobie przetestować, dotknąć. Dla mnie klawiatura musi być wygodne i mieć niski skok klawiszy, Nie potrzeba mi przycisków dodatkowych, bo od tego mam makro do mojej Razer Nagi ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...