Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł Na Temat ,,Jakiego Skina Kupić"

Miksterek

Jakiego Skina Kupić !  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wed?ug was ten pomys? wypali za?o?enie Tematu ,,Jakiego Skina Kupi? "

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej na tak. Powinni to tak wgl podpiąć.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Jestem na nie.

Po co kolejny podpięty temat? Według mnie nie ma tak dużo spamu z pytaniem jakiego skina kupić nie ma, więc jest to nie potrzebne.

Lecz poczekamy na ocenę użytkowników.

Opublikowano

Jestem na nie.

Po co kolejny podpięty temat? Według mnie nie ma tak dużo spamu z pytaniem jakiego skina kupić nie ma, więc jest to nie potrzebne.

Lecz poczekamy na ocenę użytkowników.

Według mnie jest mały spam chcę tylko go zmniejszyć [;

Opublikowano

Jestem na NIE. Już wolałbym sam stworzyć temat."Jakie Skin,runy itp.Wybrać". Daję tylko taki przykład.Bo poco tyle przypiętych tematów??

Opublikowano

Tak. Ale jeżeli ktoś chciałby dać do wyboru postać to niech poda skiny do tej postaci. :) To by się bardzo przydało . Chociaż w prawdzie i tak większość ludzi kupuje skiny jak sa na wyprzedaży.

he?

Opublikowano

Jestem na nie .

Wczoraj lub przedwczoraj ktoś napisał , że nie wie jaki skin kupić , a ty chcesz robić wielki temat ?

PS. Było by to spamowisko .

Opublikowano

Dobra... Standardowe pytanie: Po co?

Wczoraj pojawiły się 2 takie pytania na forum i co, już chcesz tworzyć osobny, przypięty topic?

NIE.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jestem na nie. Powód? Każdy skina wybiera zgodnie ze swoim gustem. Rozumiem gdyby miały one jakieś specjalne właściwości, ale sam wygląd to już tylko od gustu gracza zależy.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Bywalec
Opublikowano

Zgadzam się z fredi11. Skiny dają jakąs frajde? ŁAŁ ah ah ah ale mam zajebiaszczego skina ale sie podnieciłem ..... Nie wiem po co taki temat. Tak jak fredi każdy ma inny gust inni kupuja wszystkie skiny inni nie. Skin nic nie daje.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Jak ja tego nie rozumiem.

Ludzie pytają, jaki skin  kupić... każde taka sama cena, chyba, że jest przecena.

SKIN NIE DAJE ZADNYCH DODATKOWYCH PKT AD, AP, umiejętności czy innego gówna! to tylko wygląd, więc "po jaki grzyb"?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Na nie ludzie myślcie bd taki sam spam jak na tym jakiego championa kupic i dodatkowo kazdy kupuje sobie skina jaki mu sie podoba a nie 2 osobie !

zbyt duża

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...