Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobię reinstal cod'a to zapiszą mi się moje statystyki?

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam takie pytanko czy jak zrobię reinstal cod'a to zapiszą mi się moje statystyki (tzn. bronie itp.) z multi?

Chyba że ktoś ma pomysł na mój problem, gdy odpalam grę wyskakuje takie coś i nie idzie dalej:

7AfelDq.m.png

Opublikowano

try:

right click on the game -> properties -> local files tab -> verify integrity of game cache

source:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2229492

Love+Us+Not+Eat+Us.jpg

Opublikowano

Podczas sprawdzania plików, wywaliło że steam przestał działać, zalogowałem się ponownie i teraz pobiera, jakaś aktualizacja.

Poczekam i zobaczę jak coś to jeszcze napiszę, dzięki za szybką odpowiedź.

Opublikowano

Zapewne zmieniłeś język z angielskiego na polski ja tak zrobiłem miałem to samo co ty i musiałem pobierać na nowo 14 gb :)

i jak zrobisz reinstall to wszystko ci się zapisze będziesz miał to co miałeś.

Opublikowano

1.Tak, zapiszą się, ponieważ Steam wprowadził funkcje cloud, która zapisuje twoje save'y na serwerach Steam.

2. Ja miałem taki sam problem - polega on na tym, że musisz zainstalować MW3 Single player żeby grać na Multiplayer. Działa, sprawdzałem u siebie.

Bardzo proszę o Lubię to.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

1. Zapisza sie, bo wszystko na ich serwerach sie znajduje

2. Prawdopodobnie jakiegoś pliku Ci brakuje. Reinstall najlepszym rozwiązaniem.

xxxxxxx

Opublikowano

1.Tak, zapiszą się, ponieważ Steam wprowadził funkcje cloud, która zapisuje twoje save'y na serwerach Steam.

2. Ja miałem taki sam problem - polega on na tym, że musisz zainstalować MW3 Single player żeby grać na Multiplayer. Działa, sprawdzałem u siebie.

Masz wszystko ładnie napisane. Powodzenia, jeżeli nadal będziesz miał problem z grą to napisz na PW.

Zamykam.

Opublikowano

Witam wszystkich jeszcze raz, niestety nadal potrzebuje pomocy.

Zrobiłem tak jak tutaj mi radziliście, reinstall następnie zmieniłem język na angielski i już działało tyle że miałem grę po angielsku, więc zmieniłem na polski pobrało jakiś patch i jest, gra działała i była w wersji PL.

Jednak dzisiaj odpalam grę i znowu ten sam błąd...

Sprawdziłem język i w MP i SP miałem polski - więc nic się samo nie zmieniło, sprawdziłem spójność plików wszystko było dobrze mimo to wywala cały czas błąd.

Teraz znowu pobieram jakiś patch pewnie znowu będzie działało przez dzień, dwa...

Co może być jeszcze powodem ja nic nie grzebie w plikach ani nic z tych rzeczy?

Opublikowano

Ja proponuję w ustawieniach zmienić na angielski i grać na angielskim bo jeżeli zmienisz na polski to przy każdym lub też nie uruchomieniu będzie cię wyrzucać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...