Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 3gs 16gb

rzanas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że tak.

Aczkolwiek dla mnie iPhone to gówno.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Wydaje mi się że tak.

Aczkolwiek dla mnie iPhone to gówno.

Zależy, moje wymagania zamykają się w : wi-fi, wyjście słuchawkowe mini-jack, duża pamięć wbudowana, i dobry dotyk. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Szczerze powiem , że moim zdaniem ios (system operacyjny iphone) jest dużo razy gorszy od androida .

Mój kolega ma iphona 3GS i strasznie go muli , ja wolałbym za te 550zł kupić nowy , lub używany dobry telefon z andkiem.

Takie jest tylko moje zdanie.

P.S

Mam nadzieję , że pomogłem , polecam się na przyszłość :]

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Wiadomo, dzięki. ;)

Jednak kupię tego iphone'a, nie wymagam zbyt dużo od telefonu, cena mi odpowiada, bo na allegro z 800zł trzeba położyć.

Dzięki wszystkim i wesołych świąt. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Na procku 600MHz na Androidzie nie odpalisz Modern Combat 3 : Fallen nation, ale na IPH 3GS z 600MHz już odpalisz, bo lepsza opymaliizacja i wgl.

Opublikowano

No tak.

Ale ogólnie to iPhone jest fajny do zabawy. ale i tak nie na długi czas.

Miałem i się już przejechałem na nim.

Wolę Androida.

iOS nie przypadł mi do gustu i iPhone dość często się psują. A jak już ci się coś zepsuje to lepiej kupić nowego bo naprawa dużo kosztuje.

Sama zmiana obudowy jest kosztowna ponieważ iPhone nie da się tak po prostu rozebrać jak normalny telefon. Nie możesz wyjąć baterii itp.

Mam nadzieję że pomogłem ;)

Opublikowano

jak byś go nie wziął, to kieruj sprzedawce do mnie! : D

btw. Ci co się jarają androidem hejtują ios'a tylko dlatego, że posiadają to pierwsze. Jak się nie umie zadbać o iphona, to może muli, ale osobiście nie widziałem lepszego systemu, może i cena przejabana, ale ten telefon jest wart tej ceny.

Opublikowano

2@UP

Ja miałem pierwszy iOS i jakoś jednak wolę Androida.

Umiem zadbać o telefon lecz większość osób kupuje iPhone i po czasie go sprzedaje ponieważ nie odpowiada im.

Po za tym Android jest teraz najstabilniejszym systemem dla telefonów komórkowych ;)

Gość malutki688
Opublikowano

tak btw to gdzie masz taka mozliwosc koleg o ;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Eh, po co iPhone ?

"Masz iPhona, jeśteś cool"

Już bardziej polecałbym samsunga galaxy s1 czy wave.

iPhone 3 nie jest pozytywnym modelem, zresztą jak reszta. Raz spadnie i się z nim żegnasz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Eh, po co iPhone ?

"Masz iPhona, jeśteś cool"

Już bardziej polecałbym samsunga galaxy s1 czy wave.

iPhone 3 nie jest pozytywnym modelem, zresztą jak reszta. Raz spadnie i się z nim żegnasz.

Pierdolenie o szopenie, jakbyś nie używał Androida i nie jarał się swoim telefonem to na pewno byś się w taki sposób nie wypowiedział o Iphon'e. ;)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca a haterzy to chyba w życiu Iosa w ręku nie mieli. Mam IPHONA 3G z 2009r i Samsunga galaxy Spica z 2011r , bez porównania. iOS w życiu się nie zawiesił, bateria długo trzyma w przeciwieństwie do androshitu, i 3x więcej softu i aplikacji niż na androida.

iHaterzy to z grubsza ci, których nie stać na cacuszko apple'a.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ja tam mam iPhona 3GS ale powiem że taki to sobie.

Telefon jak telefon, tyle że drogi ^^

Brakuje mi w nim tylko radia fm ;x

@top

bierz, bo za taką kasę sie opyla.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Kazdy telefon to telefon :P

Dajcie spokoj sobie , ja mialem i androidowskie telefony ostatnio i tez mialem dwa iphoney 3gs i 4 , co do iosu to systemik nie do zajechania , nic nie mulil ani zadnych problemow no ale itunesy juz zaczynaly denerwowac te synchronizacje pierdolenia , no i iphone ma tez minusik ze nie wspiera kilku plikow ale pozatym telefon najbardziej solidny , ladny fajnie wykonany prestizowy napewno warty ceny.

Samsungi ja tez fanem andka nie jestem , nie lubie softu jak to wszystko wyglada na komorkach takie jakies tanie mi to wszystko wyglada. Ale nie ma co gadac co lepsze a gorsze ;)

A jak sie boicie ze telefon sie zepsuje to jest cos takiego jak ubezpieczenie.

@A co do tematu to pewnie ze sie oplaca

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...