Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Stawiam SGBota na kompie ustawiam warte,loch itp . Co tylko chcecie

damianww

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wiem ze jest taki temat ale ja mysle ze wiecej mozliwosci wam dam :) podajecie swoje passy i piszecie co chcecie a ja wlaczam. Pzdr :)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@UP cwelu ...... nie widzisz ile mam postow? Zapytaj czy oszukałem MrCzemuJa, polandxxdd, *I*N*F*E*R*N*O* i wielu innych... im tez bota stawiam ale na innej grze. wiec zamknij sie bo swoim IQ zaniżasz moje . Dziekuje -.-

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@UP cwelu ...... nie widzisz ile mam postow? Zapytaj czy oszukałem MrCzemuJa, polandxxdd, *I*N*F*E*R*N*O* i wielu innych... im tez bota stawiam ale na innej grze. wiec zamknij sie bo swoim IQ zaniżasz moje . Dziekuje -.-

Hahaha ale sie uśmiałem niemoge xDD

Postow ile masz?Mało i cwelu to mozesz muwic do swojej mamy.Ktos sam woli postawic niz oddac komus konto kogo sie nie zna.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@UP ty nie masz mamy przykro mi [*] myslisz ze jestes fajny? i po co sie wtracasz tak wogole? Nie chcecie to nei dawsajcie a nie bzdury piszenie ... =.= nie pisze takich tematow dla takich jak wy...

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@UP ty nie masz mamy przykro mi [*] myslisz ze jestes fajny? i po co sie wtracasz tak wogole? Nie chcecie to nei dawsajcie a nie bzdury piszenie ... =.= nie pisze takich tematow dla takich jak wy...

Po 1: Skąd wiesz że nie ma mamy.

Po 2 : Nie zaczynaj kłótni. Ustąp głupszemu.

Po 3 : nie traktuj ilości postów jako czegoś zajebistego coś w stylu: " o mam 400 postów już mi wszyscy zaufają"

Po 4: Pan z oferty niżej ma serwer dedykowany co oznacza stabilność. A raczej u Ciebie ta stabilność w 100% nie jest zapewniona.

Opublikowano

Po 1: Skąd wiesz że nie mam mamy.

Po 2 : Nie zaczynaj kłótni. Ustąp głupszemu.

Po 3 : nie traktuj ilości postów jako czegoś zajebistego coś w stylu: " o mam 400 postów już mi wszyscy zaufają"

Po 4: Pan z oferty niżej ma serwer dedykowany co oznacza stabilność. A raczej u Ciebie ta stabilność w 100% nie jest zapewniona.

Odezwał się kur... najmądrzejszy.Inny gosciu ma dedyka i mu chyba bardziej zaufaja niż tobie.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@up

masz racje

mam ten 2 lvl ale nigdy bym nie powiezył nikomu swojich passów.

Wole grać sam uczciwie i mieć satysfakcje ze mi sie udało :)

A zaczelem grac kilka min temu moze ~20min

Bym miał wiekszy tylko misje 4min np. :/

Opublikowano

@UP płacą mi.. zaskoczony? takie życie :)

EDIT nikt nie chce to sie walcie xD chcialem pomóc nie to nie łaski bez temat close .

EDIT 2 i nie tylko on mi ufa bo jestem uczciwy nie to co niektorzy na tym forum...

//zakaz handlu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...