Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Feniks (Fenix) Legendarny (Lodowy)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam All.

Dodałem sobie na serwer Legendarnego Feniksa :

(LOOK)

|

|

http://img692.imageshack.us/img692/248/zwierzakpetlegendarnyfeo.jpg

I teraz takie pytanie :

Co muszę zrobić w queście aby gdy Zrobię sobię specjalną Pieczęć żeby go przywoływała do nas (coś jak ten mały reniferek na Metin2.PL) i żeby pieczęć była na 2h.

oraz

Co muszę zrobić aby gdy już go przywołamy (tego feniksa) to żeby dodawał naszej postaci bon (np.50 % więcej expa). [Oraz co muszę zrobić aby gdy jest on przywołany to żeby za nami latał] ?

Bardzo proszę o Pomoc ;) i z góry dziękuję .

Wynagrodzę Lajkami oraz 5 do profilu.

PS. Proszę nie odsyłać mnie do Tematu Pisanie/Poprawa Questów , ponieważ nie chcę aby ktoś mi tego questa napisał tylko powiedział chociaż co mam zrobić aby Przywoływało tego Feniksa koło nas.

No chyba , że już ew. go napisał ale to już w ostateczności.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Jeżeli posiadasz wiedzę na temat tego o co ja pytałem i podzieli/a bys sie ze mna tą wiedzą to chętnie ci pomogę rozwiązać twoj problem :) mogę nawet dać gotowe pliki.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przylaczam sie do pytania mam podobny problem domyslam sie jak mozna go rozwiazac lecz ja nie mam pojecia o pisaniu questow

moge podpowiedziec co mozna uzyc choc ja nie wiem jak to zrobic gdyz pisanie questow to dla mnie czarna magia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...