Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Multi i druzyny

Jointoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chcialbym się spytac na jakiej zasadzie dziala to, że możemy byc (np. ja i kolega) w jednej druzynie.

Widzialem, że niektórzy gracze co maja np. przed nickiem ta sama nazwe czyli przykladowo: tK#/ xaR , tK#/ MCdJJ byli w tym samym teami i inni gracze z czyms podobnym też zawsze byli razem.

Czy też może ustawia sie to jakos na steamie za pomoca "przyjaciol"?

Nie wiem, czekam na odp.

Sory, że moge pisac troszke nie zrozumiale, ale pisze na szybko ;d.

Z gory dzieki.

@edit

Czy można miec w broni 2 'bonusy'?

czyli w MP9 np. akimbo i powiekszany magazynek?

@edit 2

I jeszcze w multi jak inni przed wynikiem maja taka odznake to normalne to sa takie stzrali w gore i co lvl wieksze. A nie raz widze takich graczy np. 20 lvl co ma taki czerwony krzyz chocby, wiece jak to zrobic? :)

Opublikowano

Przede wejściem do gry ( do lobby , czyli tam gdzie masz - 'znajdź gre')

zapraszasz swojego kumpla do gry

czyli shift+tab najeżdżasz na nick kolegi PPM i zaproś do gry.

Gdy on dojdzie dajesz 'Znajdź gre' wybierasz tryb i dochodzisz, a na 100% będziesz z nim w drużynie.

Mam nadzieję, że zczaiłeś ;)

@edit

Tak można, ale akurat akimbo i powiększony magazynek sie nie łączy :)

Wystarczy wybrac 'perk broni' - 2 dodatki

@edit 2

I jeszcze w multi jak inni przed wynikiem maja taka odznake to normalne to sa takie stzrali w gore i co lvl wieksze. A nie raz widze takich graczy np. 20 lvl co ma taki czerwony krzyz chocby, wiece jak to zrobic? :)

nie wiem o co Ci chodzi... opisz o co Ci chodzi dokładniej. Masz na myśli emlematy?

//down

niestety- ale nie rozumiem o co Ci chodzi więc nie pomoge :/

Opublikowano

Bo sa eblematy i tytuly.

I jak mamy liste do meczu to sa nicku i jest nasz nick --> wlasnie ta odznaka o ktora mi chodzi --> wynik

I ja mam 30 lvl i mam takie strzalki w gore nie wiem jak to sie nazywa, a inni na 20 lvl np. maja tam taki czerwony krzyz jak juz pisalem.

Bo jak sie najezdza na nick to tam pokazuje nasz wybrany emblemat i tytul, ale chodzi o ten nie jak się najezdza lecz ten co jest obok wyniku

Opublikowano

Elo, chcialbym się spytac na jakiej zasadzie dziala to, że możemy byc (np. ja i kolega) w jednej druzynie.

Widzialem, że niektórzy gracze co maja np. przed nickiem ta sama nazwe czyli przykladowo: tK#/ xaR , tK#/ MCdJJ byli w tym samym teami i inni gracze z czyms podobnym też zawsze byli razem. Musisz razem z kolegą wbić na serwer z jednego lobby.

Nie wiem, czekam na odp.

Sory, że moge pisac troszke nie zrozumiale, ale pisze na szybko ;d.

Z gory dzieki.

@edit

czyli w MP9 np. akimbo i powiekszany magazynek? Tak za pomocą perka

@edit 2

I jeszcze w multi jak inni przed wynikiem maja taka odznake to normalne to sa takie stzrali w gore i co lvl wieksze. A nie raz widze takich graczy np. 20 lvl co ma taki czerwony krzyz chocby, wiece jak to zrobic? :)Nie wiem czy o to Ci chodzi, ale z lvlem zwiększa Ci sie ta odznaka (?)

xxxxxxx

Opublikowano

Wiem, że z levlem sie zwieksza, ale rozumiesz, że niektorzy maja zupelnie inne odznaki...

Ten co niezmienia ma takie szare np. na 80 lvl jest 5 gwiazd a inni np daja sobie takie inne np/ kolorowe no nie wiem jak wytlumaczyc ;d

Jak nikt nie zrozumie to zrobie ss poprostu

Opublikowano

Jak koledzy pisali, wchodzisz w "Graj" w głównym menu, łączy Ci się z usługami online, a następnie naciskasz "F" i wybierasz którego przyjaciela chcesz zaprosić. W razie jakichś problemów reset gier u WAS pomoże.

W MP9 nie można, ponieważ jest to broń podręczna (niepodstawowa) i nie można do niej wybierać biegłości (biegłość czyli np. odrzut, dodatki itp.)

I jeszcze w multi jak inni przed wynikiem maja taka odznake to normalne to sa takie stzrali w gore i co lvl wieksze. A nie raz widze takich graczy np. 20 lvl co ma taki czerwony krzyz chocby, wiece jak to zrobic?

To się nazywa prestiż ;-) Nabijasz 80 lvl (max.), następnie go resetujesz i od nowa nabijasz WSZYSTKO (prócz emblematów i tytułów). Masz możliwość zrobienia tego 10 razy i za każdym razem masz inny "znaczek".

Mam nadzieję, że pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...