Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Galaxy Y a znikające środki z konta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Dzisiaj zakupiłem Samsung Galaxy Y. Po wejściu do domu podłączyłem się do swojej sieci Wi-fi, i pochodziłem trochę po YT itd. Poszedłem na 4h na wigilię do babci, wracając do domu z 66 zł zrobiło się 20 zł! O co kaman?

Pozdrawiam, Gary.

Opublikowano

jakby Ci bralo za yt to bys w kilka minut nie mial tej swojej kasy calej, musisz wylaczyc ,,transfer danych" Nie wiem jak jest w galaxy, czy sa widzety ale jak sa to jest na 100 % taki ktory wylacza go i wlacza szybko, jak nie to w opcjach mozna znalezc i jak nie korzystasz z neta to wylaczaj go bo telefon jest ,,firmowy" . Ma bardzo duzo programow, ktore korzystaja z internetu i po trochu pobiera Ci to kase z konta, tez tak mam tylko ze w xperi x8. Pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Teraz nic z telefonem nie robiłem i zajebało złotówkę, a wyłączyłem auto synchronizacje - transferu danych nie mogę coś w ustawieniach znaleść. :/

@dobra, wyłączyłem:

- tryb transmisji danych po sieci

- dane w tle

Do tego wszystkiego zainstalowalem apn switch, bedzie dzialac teraz dobrze? bo kosztowne były te 4 godziny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...