Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z instalacją

##69##

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem BF niedawno i nie mogę zainstalować za pierwszym razem prosiło o rejestracje produktu itd i jak przyszło do instalacji to okienko się zawiesiło i nic dalej nie moglem zrobić

zrestartowałem kompa i spróbowałem zainstalować jeszcze rzaz i teraz cały czas w kulko to samo.

odpaliłem wybrałem polski wyskoczyło okno instalatora klikam zainstaluj potem wyświetla się orgin i pokazuje jakbym wchodził do gry ale ona jest niezainstalowana i się nie włącza pomóżcie

odp

win 7 64 bit

system i sterowniki zaktualizowane

4.bmp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jaki masz system? proponuje odinstalować origina i zainstalować a następnie gre, jesli nie to zaktualizować system i sterowniki.

Back to BF3...

Opublikowano

Jaki masz system? proponuje odinstalować origina i zainstalować a następnie gre, jesli nie to zaktualizować system i sterowniki.

system zaktualizowałem przeinstalowałem orgina i dalej nie mogę zainstalować gry proszę o dalsze propozycje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może spróbuj wywalić wszystko z kompa co jest związane z Originem/ BFem, a następnie zainstalować jeszcze raz?

Albo format...

Nie wiem czemu sie tak dzieje.

Opublikowano

usunięcie wszystkiego co wiąże się z bf3 powinno zadziałać, ponieważ jak ci się próbuje odpalać to widocznie z czegoś ma jak odpalić... usuń to i powinieneś nie mieć już problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...