Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] instalacja bf3, a właściwie ściąganie go

matiegos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nowiuteńką płytkę z bf3 na pc. Muszę naprawdę go ściągać? Gdy włączam autorun/setup to po naciśnięciu "instaluj" nic się nie dzieje bez włączonego Origina, a z włączonym bardzo wolno się ściąga. Help

Opublikowano

ty kurde, ale tam jest 5h+ jeszcze pozostałego czasu i tylko 4% mam ... aż tak słabego kompa nie mam. napędu nawet nie słychać

To wina neta.. albo nie wiem bo są 3 GB aktualizacji tak więc....

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

przy necie 6mb/s dysku 3gb procesorze 4rdzeniwowym, 2,4Ghz by sie tak wolno to robiło?

Dysku 3gb?:D

Net 6mb, ale zalezy z czego, zwaz na to, ze sa swieta duzo ludzi w domach to i net obciazony ja mam 512 i jakos zyje ;x Komputer do tego nic niema tylko internet w koncu 4gb to troszke jest.

Back to BF3...

Opublikowano

ale po jaką cholerę są te 2 głupie płyty z czego każda z nich ma ponad 7GB na sobie? Do śmieci mogę wyrzucić całe 2 płyty... zostawić sobie tylko kod produktu i dla nich to wystarczy. To po co marnować na to kasę? Można było wrzucić do opakowania sam kod produktu... Bez sensu

Opublikowano

4GB to jest patch ktory zostal wprowadzony 3 grudnia bodajze, wazy tyle poniewaz zawiera B2K a mapy itd troszke zajmuje, Jezeli cos Ci się zepsuje to sciagaj sobie 18gb teraz lacznie, jak wolisz :)

Back to BF3...

Opublikowano

Narazie instaluje gre, pisze ze sciaga ale tak naprawde instaluje, jak zainstalujesz gre i bedziesz chcial wlaczyc to wyskoczy, ze gra wymaga aktualizacji a gra zajmuje dokladnie 17,1 GB. Jezeli Ci sciaga gre teraz to anuluj i odpal plyte.

Back to BF3...

Opublikowano

Haha :D dostałeś BF pod choinkę myślałeś że włożysz do napędu i boom od razu wbijesz na MP :D ja również dostałem pod choinkę a dokładnie 20 minut temu i już mucę na Highah :)

Yancovsky.png
Opublikowano

A ty cwaniaku nie unoś się tak, ta gra jest na całkiem nowym silniku więc nie pójdzie tak od razu trzeba troszkę poczekać to buduje napięcie :) Więc spokojnie, nikt nie zabrania Ci zmienić neta, prawda ?

Yancovsky.png
Opublikowano

Ale mi nie chodzilo cwaniaku w sensie ze jestem jakis kozak:p tylko napisalem tak zartem, co do neta to tez bym chcial ale zadupie nie pozwala chociaz pisalem do nich..

Back to BF3...

Opublikowano

Widze wlasnie dublin, fajnie masz :D tez mysle po szkole sie do anglii przeniesc bo w polsce to przyszlosci nie widze za bardzo.

Back to BF3...

Opublikowano

A ty cwaniaku nie unoś się tak, ta gra jest na całkiem nowym silniku więc nie pójdzie tak od razu trzeba troszkę poczekać to buduje napięcie :) Więc spokojnie, nikt nie zabrania Ci zmienić neta, prawda ?

Na całkiem nowym silniku? Jakim całkiem? przecież pierwszy raz zastosowano go w BC 2. W bf 3, jest to kontynuacja i ulepszanie go, i dlatego dopisali "2". Zresztą, co ma silnik gry, do instalowania/pobierania BF3?.

A żeby sprostować wszystko, gra Ci się INSTALUJE z płyt. Natomiast EA&DICE wprowadzają poprawki i dodatki do tej gry, które trzeba pobrać aby udzielać się w MP.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Kazuch bucu, który daje zaisłke 1000W do PII 955 BE bez OC i GTX550Ti ^^

To się tak naprawdę INSTALUJĘ, a nie ściąga. Masz pewnie badziwenego "Szajsunga" :)

Opublikowano

Zostaw komputer na noc, ponieważ w nocy jest najmniejszy ruch w sieci i wszystko szybko się sciąga. To zależy także od obciążenia serverów EA, jak dużo osób pobiera z Origina to nie licz że pobierze ci się w klika chwil.

OndteAw.png
Opublikowano

na noc nie mogę, bo w pokoju nie jestem sam i wbrew wszystkiemu tej drugiej osobie to przeszkadza :( także muszę się męczyć dniami...

Na szczęście mam jeszcze caluteńki tydzień

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...