Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile trwa specjalna wyprzedaż?

wh1teee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka ile bedzie trwała ta "specjalna wyprzedaz"?? i czy to aw50f digital camo pisze ze w styczniu bedzie usuniete czyli jak kupie je sobie dzisiaj np . to w styczniu po nowym roku mi je usuna z ekwipunku?

dlaczego chca usunac aw50f digital camo??

Opublikowano

Jeśli kupisz teraz a w styczniu ze sklepów AW50-F zniknie, to nie bój się, z ekwipunku na pewno Ci nie wyparuje. Dlaczego chcą usunąć?? Skąd mamy wiedzieć. Nie wiemy jaki mają w tym interes :P A tą wyprzedaż pewnie zakończą w nowym roku :)

Opublikowano

Moim zdaniem jest głupotą usuwanie broni z CQC. Na bq / uo będzie "pojedynek sniperów" 16:16 i tylko będzie strzelanie. To moje pytanie po co robić mapę np. Emblem, skoro wszyscy będą tylko siedzieć na dachach ? Cqc też oddaje urok tej sniperki i nie stanowi ona jakiegoś dyskomfortu. Jak ktoś biegnie przez środek to go można nawet zestrzelić z mp5 -.- więc to jest bezsensu... No ale cóż. ( to taki mały offtop ).

Sniperke chcą usunąć z CQC co już raczej wiesz. Zniknie jedynie z marketplace, z ekwipunku nie znikają żadne przedmioty. Kto wie.. skoro tylko na bg / uo to może wprowadzą do marketplacu ;) No ale to tylko takie marzenia ,,, xD

@down

Nie ma co porównywać, bo niektórym lepiej się gra psg niż aw. Na przykład mi, ale i tak sądzę że ta sniperka jest bardzo dobra. No ale jak kts umie grać to przecież potrafi zabić snipera -.-

Opublikowano

Możę i daję ale ludzie skarżą się na zbyt dobrą siłę tej snajperki, nie zbyt duży rozrzut w porównaniu z resztą snajperek.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

dobra ziomki dzieki za info o snajperce .. ale nadal nie jestem pewien czy ta wyprzedaż zniknie po nowym roku! dlaczego? to po co mieliby robic zakladki na specjalne bronie??

Opublikowano

Ale to wiedzą tylko oni. W MARKETPLACE co tydzień pojawiają się nowe bronie. taka wyprzedaż.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Skoro jest to "Wyprzedaż 2011 roku", to zapewne skończy się wraz z nowym rokiem.

Inne pytanie (do ludzi z premką)

Czy te zniżki się sumują? Wydaję mi się że tak, ale wolę się upewnić.

@down

wystarczyło napisać, że tak xD ty

32354141673387527780.png

Opublikowano

Zniżki się sumują, normalnie jest -30%, ja mam silva a więc -10% czyli razem mam -40% bo jak kupywałem famasa to sobie przeliczyłem i -40 jest czyli się sumuje.

@up no problem ;p

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...