Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl/TuT] Free Vip Weekend 23-25 Grudzień

Wilkinson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uuu 24/42 troche wirów jest, no ale nic się z tym nie zrobi.

Akceptuje, ale pobieracie na własna odpowiedzialność.

@autor

24 godziny na dodanie screena

EDIT

Akceptuje bo podobno hack już działa

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Wieczorem dopiero już będzie działał, dali informację na forum.

To dopiero dziś wieczorem będzie działać? A skąd to wiesz?

Aaa pisz

IH WILL BE BACK UP TONIGHT
No, we haven't been hacked
All of you have been constantly refreshing the page and posting stupid questions about free VIP problems that everybody is already aware of, that it is too much for our webserver and causes our SQL service to crash. Due to the SQL service crash we cannot fix the free VIP, because we need the SQL service to do any work. To reduce strain on the server and actually get some work done, we are forcing you to visit this page. Free VIP will hopefully be up tonight. Paid VIP users will have their subscriptions extended for 24 hours due to site down time.
All the best to you, The InfinityHacks Staff.
Watch our twitter here: http://twitter.com/InfinityHacks.

Czyli z tego wynika ze IH wróci dziś wieczorem.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Bardziej chujowo sie zrobic tego Free VIPa niee dało. Spamuje ciagle przez co nie da sie grac, co z tego ze niewykrywalny skoro za taki spam mozna bana dostac? Dno!

Opublikowano

@up na co ci bronie jak i tak wiedzą że hackujesz? wciąz oczekuje odp na pytanie czemu mnie po 5 minutach wywala jak uzywam lifeteakera..

Opublikowano

@up na co ci bronie jak i tak wiedzą że hackujesz? wciąz oczekuje odp na pytanie czemu mnie po 5 minutach wywala jak uzywam lifeteakera..

Nie odpowiedziałeś mi i spam robisz...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

@up MAsz całkiem na dole Weapon Spawner czy cos w tym stylu i prawy i tam psize weapon dropped i all weapon i se tam wybierasz . a w zombie to LifeTaker robisz strzałką w prawo w hacku i masz rece zombie najlepiej jesszcze potem SUPER OPK i Rapid fire na medium

Opublikowano

Kurde ten spamer mnie wkurwii! . Ciągle dostaje bana od ludzi i grać się nie da.

I jak aima wlączyć? Bo dałem na pierwsze i jest on a wgl. nie celuje w głowy. ;/

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Ludzie więcej spamu sie nie dało??? TO jest FREE VIP

Normalnie za te 2 godziny zapłacilibyscie 1 $

To że nie działa to chyba nie moja wina Walic to całe infinity hacks a topic można zamknąć i wyrzucić

Opublikowano

Dobra nie będziemy trzymać hacków które nie są już aktywne w dziale. Kosz

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...