Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[sugestia]gry przeglądarkowe

Bartek.B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jest to moja pierwsza sugestia więc liczę na wyrozumiałość.

moja sugestia tyczy się gier przeglądarkowych , gdyż wydaje mi się iż dużo osób z mpc pogrywa w wolnym czasie w gry przeglądarkowe takie jak: margonem,batleknight,gladiatus...

Ogólnie mówiąc , chodzi mi aby powstał dział gry przeglądarkowe w którym będą usezy pisali posty na temat gry w jaką grają , 3 gry o których przez tydzien będzie najwięcej tematów będą dodane do pod działów .

Wybaczcie mi wszystkie moje błędy ortograficzne i stylistyczne jak i moje źle sformowane zdania gdyż pisze ten temat z telefonu gdyż komp spalony:(

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

@up

źle zrozumiales .

chodziło mi o to aby tylko w pierwszy tydz. tak bylo a potem ludzie by zgłaszali sugestie jakie gry jeszcze by dodać...

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Nie.

Jak chce się nowe subforum do via www to pisze się sugestię. Musi być duża popularność i cheaty!

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

uwazam ze to fajny pomysl, ale nie sadze zeby byly jeszcze takie gry ktore maja cheaty i sa popularne, grywalne. Dzial via www nie jest popularny, subfora takie jak sfgame albo plemiona nie sa oblegane wiec inne takze by nie byly,

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Masz przecież dział via www o_O

http://www.mpcforum.pl/forum/167-via-www/

Gladiatus też jest..

Batleknight to gówno i nikt w to nie gra prócz Cb. (sorry, ale taka prawda)

Margonem nie przeszło.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...