Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Partner Youtube

pikusianypl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem.

Chodzi o to że chce zamówić sobie partnera z youtube lecz nie wiem co wpisać tutaj:

Podaj wszelkie dodatkowe informacje, które pomogą nam określić, czy kwalifikujesz się do programu. Jeśli nie masz jeszcze znacznej liczby odbiorców w YouTube (np. jeśli interesuje Cię głównie oferowanie usług wypożyczania w YouTube), zdecydowanie zachęcamy do podania możliwie jak największej liczby informacji, aby przekonać nas, że Twoja treść ma potencjał do zainteresowania szerokiego grona odbiorców w YouTube

Po prostu nie wiem co tutaj wpisać.

Pomoże ktoś?

Dziękuję z góry za pomoc.

Opublikowano

tego się nie zamawia, to się dostaje z polecenia innych użytkowników mając popularny i aktualny kanał

jesli tego nie masz i co najmniej 2-3 tysiące wejść na stronę dziennie jeszcze możesz pomarzyć trochę o partnerstwie

po co ci partnerstwo jak nie potrafisz napisać dlaczego chcesz mieć ?

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Na moim kanale znajdują się lets playe i będą się znajdowały.

Dobry mikrofon 0 szumów.

Teraz jeszcze pewnie partnera nie będę zamawiać ponieważ mam za mało filmów i widzów ale chcę wiedzieć na przyszłość.

Ponieważ jest to dla mnie ważne bo potrzebuję nowych opcji które posiada tylko partner.

Opublikowano

Lets pleye to najbardziej pospolita z możliwych opcji... nie wiem czy ktoś nowy jest jeszcze w stanie się wybić z takimi filmami...

Opublikowano

Napisz, że masz duży potencjał do robienia filmików wszelakiej treści, nie tylko lp i gp, będziesz aktualizował swój kanał itd.

Opublikowano

Jeżeli chcesz partnera przy 100 widzach to rób Let's play minecraft

a wpisz swój wiek o czym jest kanał i ile masz doświadczenia z youtube i od kiedy nagrywasz

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

W tej rubryce musisz wpisać, udowodnić im, dlaczego to właśnie Ciebie mają wybrać na partnera youtube... Pamiętaj, musisz podać im mocne argumenty i rozpisać się jak najdłużej się da... :P

Sam aktualnie jestem partnerem, przy skromnej ilości widzów (520)... ;)

Kliknij "Lubię to!" jeśli moja odpowiedź Ci pomogła... ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...