Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyć wage pliku ? Bardzo prosze o pomoc ; /

lpawel1l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , mam problem a mianowicie chce zgrac cod-a 4 na laptopa , lecz mam tylko pendrive 2gb ; / rozmiar call of duty to 6,45 GB , pokowałem do winrara i zmniejszyło tylko do 4.50 Gb ; / a mozna jakoś to zmniejszyć aby waga wynosiła mniej niż 1.87 Gb? ^,^ z góry dziekuję beda +/- jak kto woli oraz 5 !

Gram na priv metin2 i na pl-u s17 nick na pl-a dam na PW, a na privie gram pod nickiem BuFFka .

Oto link : http://www.mpcforum.pl/topic/322828-durablemt2-beta-pl-dedyk/ Serdeczie zapraszam na serwer i do gry na jinno.

Zbieeeram " - " ! ; DD

Opublikowano

Watpie by to zrobił bo nie istnieje aż tak dobra metoda kompresji zwłaszcza dla plików które już są skompresowane

Pozostaje pakować na wolumeny

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

miło się takie bajki czyta :) bo jak na razie nikt nie potwierdził czy w ogóle udostępnia ten niby plik z grą by działała :)

nadal pozostaje dzielić na woluminy, a to robi praktycznie każdy archiwizer

Opublikowano

Czesc , mam problem a mianowicie chce zgrac cod-a 4 na laptopa , lecz mam tylko pendrive 2gb ; / rozmiar call of duty to 6,45 GB , pokowałem do winrara i zmniejszyło tylko do 4.50 Gb ; / a mozna jakoś to zmniejszyć aby waga wynosiła mniej niż 1.87 Gb? ^,^ z góry dziekuję beda +/- jak kto woli oraz 5 !

Mozesz to podzielić na partycje po 700mb :P

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Mozesz to podzielić na partycje po 700mb :P

Mózg mu się wcześniej podzieli niż coś na partycje, bo po co. Czytaj uważniej.

To plik ma być dzielony na części a nie dysk

Opublikowano

hehe... Podziel plik na części i tyle.

Nie opłaca się wstawiać na serwer aż takiej dużej wagi pliku... o ile się nie mylę za taką wagę pliku(6,45gb) trzeba już zapłacić...

No i pozostaje kwestia czasu wrzucenia i pobrania pliku. Szybciej będzie podzielić to na części i zgrać na kilka rat...:P

beznazwy1ef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...