Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini TuT]Jak Szybko Zdobyć 15lv

GameMinecraftPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, Może zdobycie 15lv to nie jest zbyt duży wysiłek ale nie można powiedzieć że tak że szybko się expi :D a więc Zacznijmy.

1.Najlepiej zagrać wojem Mentalem!

2.Jeżeli mamy postać z większym levelem no to przekładamy na naszą postać troszkę yang aby wykonać all eq +6.

3.Gdy Mamy Już eq Idziemy expić do 5lv na Dziki

4.Gdy Osiągniemy Już 5lv, Koniecznie idziemy po skile!

5.Gdy mamy już skile trzeba iść na Niedźwiedzie które mają od 12-18lv

6.Gdy Już Tam Dojdziemy Czas, zacząć expic gdy nabijemy tam 10lv liczymy około 10-20min

7.Gdy Mamy Już 10lv idziemy do m2 i expimy na Kobietach czyli Zaprzysiężonych.

8.Tam w około 10min dobijamy 15lv

Poradnik, Jest w 100% wykonany przez GameMinecraftPL

Pomogłem Kliknij

axyc.png

wub.gif

Opublikowano

@Up

Ty się nawet nie odzywaj bo tylko posty nabijasz nie wiem po co ten komentarz wgl był...

@Topic

Praca ładnie wykonana i podobna do mojej ;p Ale jak ktoś nie ma większej postaci to dupa + samo robienie eq zajmuje trochę ;p

sygna.png

Opublikowano

Powiem, że poradnik dość przydatny każdy nowy gracz będzie chciał pewnie mieć szybko jak największy lv więc być może skorzysta z tego poradnika. :D

Opublikowano

A powiem ze nie najlepiej wojem.

Lepszy sura WP to expa i pvp.

Chyba nigdy sura nie grales.

2.Jeżeli mamy postać z większym levelem no to przekładamy na naszą postać troszkę yang aby wykonać all eq +6.

A co jesli nie mamy wiekszy lvl i nie mamy yang na wykonanie all eq +6 ?

A wtedy:

7.Gdy Mamy Już 10lv idziemy do m2 i expimy na Kobietach czyli Zaprzysiężonych.

Nie damy rady przy tym lvlu na nich -.-

Opublikowano

@Up

Ty się nawet nie odzywaj bo tylko posty nabijasz nie wiem po co ten komentarz wgl był...

@Topic

Praca ładnie wykonana i podobna do mojej ;p Ale jak ktoś nie ma większej postaci to dup

a + samo robienie eq zajmuje trochę ;p

ale ty za to Kurwa Pokazales w Twoim PRO poradniku jak wyexpic 20 lvl w 15min to jest zalosne jak ty nie wiem co robisz tutaj na forum pewnie chciales napisac zalosne tematy ktore chuja pomoga bo myslisz ze to jest BARDZO Przydatne

oto dowod ze sie sam zamotales

http://www.mpcforum.pl/topic/511026-tutjak-wbic-2021-lvl-w-15min-max-pl/

ps. kto nabija posty ten nabija bo nawet twoje denne posty widzialem w publikacjach ktore nic nie znacze tak jak ty a jak masz jakis problem to sobie pisz do bolo bo mam wyje bane na takich typkow jak ty ze pisza zaslosne tematy pozniej maja problemy ... Pozdrawiam ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...