Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]ruter linksys

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heja mam problem z ruterem linksys

poprostu po jakims czasie lampka na ruterze swieci się na czerwono (internet) wczoraj dzwoniłem do kolegi to powiedział żeby jeszcze raz konfigurować ruter dobra zrobilem to net był wszystko ładnie ale następnego dnia rano znowu się zaświeciła na czerwno ale polazłem zjeść sniadanie i juz świeciła się na zielono i net był o co moze chodzic? ruter działa sprawnie bo jak wywali neta to mi wi/fi rutera normalnie wykrywa jak świeci się na czerwno tylko mam brak dostępu do internetu

w czasie pisania tego tez raz mi wywaliło ale jeszcze raz konfigurowałem ruter

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

raczej właśnie to nie wina dostawcy czemu jak ponownie skonfiguruje ruter to jest dobrze? czemu tylko u mnie nie było by neta? kolega (sąsiad) ma neta cały czas i mu nie wywala a u tego samego dostawcy mamy

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a kiedy ostatnio wyłączyłeś rutera??

Ja też tak miałem miałem 24h na dzien 7 dni w tygodniu go w prądzie i się przegrzał teraz ni moge mieć dłużej niż 24h go w prądzie bo się właśnie to dzieje

Opublikowano

nie wiem powinien wytrzymać każdy zależy ile kompów musi ciągnąć może ja mam jakiś kijowy ale warto popróbować różnych sztuczek nie wiem tez kumpel miał podobną sytuacje nie wiem co to mialo do czego ale przeskanował kompa jakiś antywirusem i jak usunął ze 300 wirósów to już działało może to byl zbieg okoliczności trudno mi to ocenić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...