Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoodCraft [FB+RP][No-Premium][No-WL][Dużo pluginów][Rekrutacja OPEN]

R3public

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj (2011-12-25) o godz. 14;00-15;00 odbędzie się konkurs OX!

Na czym polega konkurs OX?

20111225075117.png

1. Na czym polega Konkurs OX?

Jako uczestnik Konkursu OX musisz odpowiadać na zadawane pytania. Pytania są typu PRAWDA/FAŁSZ. Jeżeli wg. Ciebie odpowiedź to TAK - przejdź na pole ze znakiem "O"; jeżeli uważasz, że odpowiedz to NIE - przejdź na pole ze znakiem "X".

• 2. Jak mogę udzielić odpowiedzi na pytanie?

Obserwując rundy, które były przeprowadzone do tej pory, zauważyliśmy, że duża ilość graczy zamiast się ruszyć na odpowiednie pole (O lub X), wypisywała na czacie słowa "o" i "x". Informujemy, ze takie odpowiedzi nie są brane pod uwagę. Pole na którym aktualnie stoisz = odpowiedź jaką udzielasz. Pole "O" - TAK; Pole "X" - NIE.

• 3. Jak się tam dostać?

/warp OX

­

Opublikowano

hmm... Pisalem dobre 10min z prosba o dzialke... 2x mod kazal kidmodowi dac mi dzialke i nic... Potem jak mod za 2 razem kazal kid modowi dac mi dzialke to ten sie spytal komu.... Jak napisalem czy czytac nie umie to ten mi strzelil warna .... Super server...

Zbieram like ;x

Opublikowano

Witam

Pograłem na serwerze przez 30min i uważam, że serwer może nie mówiąc nieracjonalnie "do bani", lecz jest naprawdę słaby.

Zacznijmy od tego, że albo właściciel nie dostrzega, że nie ma w cuboidzie miasta flagi deny-spawn [lista potworów], albo dobrze się maskuje dając bez przerwy /time day.

Pomijam ten szczegół z ciągłym dniem, ale kiedy na serwerze zdarzy się, że zapanuje noc to mamy piękny wysyp creeper'ów, które pięknie dziurawią "miasto".

Ponadto serwer jest strasznie "brzydki". Na silę upchane jakieś obiekty, bądź całe kompleksy(miasto) na mapie.

Jak to kiedyś mówił Damianero no swoim videoblogu: "Wziąć porządny durszlak z makaronem do spagethi, je**** tym o ścianę i proszę(...)" oto wspaniałe miasto.

Dalej... Administracja. Znaleźć działkę w tym mieście jest ciężkie. 5min szukałem. Nawet prosiłem Administratora R3public, aby pomógł mi poszukać działki, zlekceważył to i kazał szukać samemu.

Mimo iż znalazłem działkę nie otrzymałem cuboida nawet po kilku prośbach.

Rozśmieszył mnie wręcz podział teamu. KidMod,Moderator,SuperMod,Zaufani,HeadAdmin... Hehe. Po co ? No cóż w to nie wnikam.

Zastanawia mnie też ilość pluginów, która tam jest. Spora część jest niepotrzebna. RegionMarket używacie go ? Znalazł bym więcej, ale po co. ChestShop ? Macie sklep ? Nie widziałem.

Na koniec... Traktowanie nowych graczy. Jak to stwierdził gracz Dyzio jestem "swierzaczkiem" wniosek z tego, że nie należy traktować mnie z szacunkiem, tylko jak... No właśnie.

Żeby to co napisał nie było pustymi słowami, zamieszczam SS w ramach dowodów.

3fd10590.png

Tutaj mamy pięknego pająka w mieście.

0a05afda.png

Tutaj mamy przepiękną dziurę pełną lawy. W mieście. Creeper zapewne to zrobił.

87a846be.png

A to dzielnica Vipów. Widać Szkielety Endermany, pająki dobrze się tu bawią. Widać też efekty sylwestra Creeper'ów.

47662920.png

Wypowiedź Dyzio.

d117f184.png

Pomocny Administrator.

a0d171f7.png

Administrator - JEST. Moderator - JEST. Zainteresowanie - NIE MA.

Opublikowano

10. Zakaz podawania linków do innych for. White lista ma być prowadzona w temacie

W przypadku umieszczenia linku do zewnętrznego forum w grafice,linku lub czymkolwiek, publikacja oraz jej treść zostanie usunięta.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...