Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dział - Wizard101

KosSmiiitA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam propozycję dodania nowego działu do gier MMORPG mianowicie Wizard101,w grze wcielamy się w postać czarodzieja i bronimy Wizard City ,co raz to posiądziemy nowe karty magiczne ,których używamy w walce.

Do gry są jakieś cheaty ,jednak ja się za bardzo na tym nie znam,ale widziałem w googlach ;d

strona . www.wizard101.pl

Opublikowano

prędzej do inne mmo na okres próbny żeby zobaczyć czy dział będzie dobrze się rozwijał.

jeżeli są cheaty to do innych MMO tak.

@Sopher

skoro tak to nie ma nawet mowy :|

Opublikowano

Nie.

Dlaczego? Ta gra jest dla dzieci poniżej 7 roku życia.

Rodzicie mogą Ci zablokować chat

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Niby dla 7 latków tak ?

Może i ,ale starsi gracze na pewno też w nią grają.

1 raz słyszysz o niej - może dlatego ,że ta gra powstała nie dawno ..

Gra ogólnie nie jest na poziomie dziecinnym ...Może grafiką...

Opublikowano

Jestem na TAK

Gram od jakiegoś tygodnia , gra nie jest zła

dla 7 latków ? To samo można powiedzieć o NosTale..;0

Jak powstanie taki dział , chętnie się zacznę pisać TuToriale itp itd ;d

x

Opublikowano

Jestem na tak.

Gra wydaje się być ciekawa i wciągająca.

Pamiętajcie, nie oceniajcie książki po okładce. Co z tego że jest taka grafika? Mi się gierka podoba.

Opublikowano

Poświęciłem trochę czasu i przejrzałem tą grę, ale tylko w internecie, wygląda bardzo ciekawie i jest taką odskocznią od tych MMO co są teraz, gra bardziej FUN-MMO.

Jak dla mnie dział się przyda, można by zrobić dużo tutoriali na temat tej gry, ponieważ jak już ktoś wspomniał, jest nowa..

tak

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Grałem w to trochę.

Gra jest na etapie bety.

O cheatach nie słyszałem. Tryb walki taki sobie, gra prezentuje się jako tako, lecz trochę z tego typu gierek wyrosłem.

Nie, bo po 30minutach mi się znudziła.

Opublikowano

Grałem w to trochę.

Gra jest na etapie bety.

O cheatach nie słyszałem. Tryb walki taki sobie, gra prezentuje się jako tako, lecz trochę z tego typu gierek wyrosłem.

Nie, bo po 30minutach mi się znudziła.

Że tobie się znudziła , to nie znaczy że innym się znudzi ...

Poświęciłem trochę czasu i przejrzałem tą grę, ale tylko w internecie, wygląda bardzo ciekawie i jest taką odskocznią od tych MMO co są teraz, gra bardziej FUN-MMO.

Jak dla mnie dział się przyda, można by zrobić dużo tutoriali na temat tej gry, ponieważ jak już ktoś wspomniał, jest nowa..

tak

Właściwie ..gra nie jest nowa

Wyszedł nowy POLSKI serwer

x

Opublikowano

Date of registration

Monday, October 17th 2011, 4:35pm

Info z forum - to data rejestracji Community Manager "oisia", więc jakoś gra powstała ~17tego Października tego roku.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Info z forum - to data rejestracji Community Manager "oisia", więc jakoś gra powstała ~17tego Października tego roku.

Oj tam , oj tam

Firma GAMEFORGE ''Odziedziczyła'' tą grę siedemnastego Października 2011 ;)

Gra powstała kiedyś kiedyś ..

Dowód ? --->

Filmik został dodany dnia - 7 kwietnia 2009

x

Opublikowano

Do tej gry poza ce to chyba nic nie ma, jednakże dział by się przydał.. Jak najbardziej na tak o ile ktoś tam będzie zaglądał a nie jak reszta działów, szał na niego tydzień (może mniej) i potem świeci pustkami...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Jestem na NIE.

Dlaczego?

- Grałem w Wizard-a i gra jest dla 7-dmio latków.

* Grafika gorsza od nie jednej gry we flash-u

* Mechanizm gry i jej opcje/rozbudowanie... dno i wodorostu

* Gra mało osób

* CO chwile ładowanie kolejnych lokacji... (Oczywiście pobieranie z internetu mapek) - badziewie..

- Do tej gry nie ma botów/chetów (nie licząc CE)

* Nikt nie inwestuje czasu, aby stworzyć wspomagacze, bo gra nie jest interesująca (chyba, że jest się bardzo, ale to bardzo mało wymagającym graczem)

* Po co? Ta gra jest tak prosta, że przez sen mój pies mógłby w to grać (skakać po klawiaturze), a i tak bym nic nie stracił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...