Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Klawiatura ekranowa mt2

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Podejrzewam ze mam wgrany program szpiegujacy i chcialem sie dowiedziec czy wpisanie hasla przez klawiature ekranowa w metinie uniemozliwi programowi szpiegujacemu pozyskac haslo?????

Chodzi o to ze chyba wlasnie mam ten szpiegujacy program bo gdy odpalam metka ,pisze na gg itp to skanuj kompa programem spy bot wyszukuje mi na czerwono double click a lokalizacja to:C/Dokument and setting/nazwa uzytkownika/Cookies tutaj Mi sie tworza pliki txt. gdy je otwieram jest napisany process i w tym samym rzedzie id:i takie kwadraciki i rozne znaki.Gdy usune te pliki po chwili automatycznie sie tworza;/ Robilem nawet format tego dysku skanuje antywirem i nic nie wykrywa.Prosze o pomoc.

Opublikowano

i tak uzyska, iż w tym programie chodzi o odczytywanie wpisanych rzeczy . (o ile się nie mylę, szczerze to się nie znam na tym ;c)

Zrob skanowanie komp'ika ...

Opublikowano

Użyj CCleaner, zainstaluj a najlepiej kup jakiegoś dobrego antywirusa.

Ten plik co Ci się sam tworzy to w opcjach zaznacz "Tylko do odczytu" i nie powinien się tworzyć.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak bedziesz uzywal klawiatury ekranowej to nie bedzie widac tego w tym programie szpiegujacym.

Zeby sie go pozbyc sciagnij program combofix, przeskanuj komputer i wirus powinien zniknac. Jak to nic nie da sciagnij program my secret folder i zablokuj na haslo folder cookies.

Opublikowano

Przeskanowalem komputer programem Anti-Malware wyszukalo 1347infekcji.W 2woch infekcjach pisalo homekeyloger(zagrozenie b.wysokie)Wszystkie usunolem sformatowalem oba dyski i wgralem nowego windowsa.Przeskanowalem ponownie tym programem i nic nie wyszukalo.Program aktualizowany byl 24.grudni(dzis).Czy mogebyc juz spokojny o to ze moj komputer jest czysty???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...