Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza decyzja w życiu [PL]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.) Dziwne że lekarze mu powiedzieli że można ją " wskrzesić " ale połamią jej kości- dziwne ... przecież mogą inaczej ją reanimować

2.) Mi nie poleciała łezka .

3.) Ludzie łamią kości/ żebra ( wszystkie ) i jakoś żyją...

Według mnie podjął złą decyzję

Ładna oglądalność : ponad 300 tys w 5 dni;p

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

1.) Dziwne że lekarze mu powiedzieli że można ją " wskrzesić " ale połamią jej kości- dziwne ... przecież mogą inaczej ją reanimować

2.) Mi nie poleciała łezka .

3.) Ludzie łamią kości/ żebra ( wszystkie ) i jakoś żyją...

Według mnie podjął złą decyzję

Ładna oglądalność : ponad 300 tys w 5 dni;p

Mi beda lamac kosci a dokladniej zebra w wakacje bede mial operacje na klatke lejkowata

Opublikowano

;/ strasznie to wygląda ta klatka lejkowata ;/

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Po-prostu nie rozumiecie filmiku i tyle wy nie wiecie jak to stracić matkę albo podejmować takie decyzje

ja osobiście straciłem 2 lata temu Brata okropny ból w sercu

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

I co mnie to obchodzi, że ktoś zdechł? Jebie mnie to, a rocznie pewnie takich decyzji jest ponad 1000, więc spierdalajcie mi z takim gównem. A jak nie wiecie kto to jest "hejter", to już poważnie wykurwiajcie stąd mi się płakać chcę, ale to przez Was.

Opublikowano

Sam wypierdalaj człowieku bez serca.

Miło by Ci było gdybyś musiał podejmować taką decyzję?

Moi rodzice musieli podjąć podobną decyzję o życiu mojej siostry.

Więc spierdalaj stąd.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

mysle, ze lekarze z tym, ze polamia jej wszystkie kosci troche przesadzili... i tym samym przekonali go do podjecia tej dezycji zeby juz jej nie ratowac

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@ Do tych co mu gratulują dobrej decyzji

Ciężka decyzja ? Ile wy macie lat ludzie ? Czy wy naprawdę kochacie matki czy kłamiecie w żywe oczy i byście je chetnie uśpili bo tak wypada...

Przeraża mnie wasze rozumowanie. To tak jakbyście wylądowali w śpiączce albo wymagali sami reanimacji, ale byście przezyli i zyli normlanie a ktos z rodziny kaze lekarzom pozwolic wam odejsc. No nie , jestescie po prostu żenujący ;).

Nie wierzę , że kochacie własne matki skoro byście pozwolili im umrzeć podczas gdy można byłoby je ocalić przez reanimacje . Co z tego , że je poboli ... Znieczulenie jest dawane w mięśnie a nie w kości . Nerwy są w mięśniach a nie kościach. Gratuluję inteligencji tej osobie co powiedziała, ze nie ma znieczulenia na kości.

Poza tym jego matka nie była STARA skoro on chodzi do szkoły i wygląda tak na 17 lat. Nie miała RAKA czy AIDS.

Ci co się popłakali no comment.

Gość jest zakłamanym sukinsynem i nic nie wartym śmieciem. Skoro powiedział, że dopiero 1 raz tak rozmawiał z matką no to wybaczcie, ale nie wierze w jego miłość do matki. On CHCIAŁ się jej pozbyć bo jej nie kochał. To taki kit dla was byście się popłakali jak małe bobry.

jqeuR.png

Opublikowano

Sam wypierdalaj człowieku bez serca.

Miło by Ci było gdybyś musiał podejmować taką decyzję?

Moi rodzice musieli podjąć podobną decyzję o życiu mojej siostry.

Więc spierdalaj stąd.

I chuj, że jestem bez serca. Patrze jak psy giną, bo im zapierdalają nogi i się z tego śmieje. Patrze jak zapierdalają krowy i się z tego śmieje. No i co, że miałbym podejmować takie decyzje? Bardzo łatwa decyzja - niech zdycha. Co mnie obchodzą Twoi rodzice gimbusie? Idź pogadaj na ten temat z kolegami, może oni zrozumieją Twoje żale, albo po prostu Cie wyśmieją.

Opublikowano

I chuj, że jestem bez serca. Patrze jak psy giną, bo im zapierdalają nogi i się z tego śmieje. Patrze jak zapierdalają krowy i się z tego śmieje. No i co, że miałbym podejmować takie decyzje? Bardzo łatwa decyzja - niech zdycha. Co mnie obchodzą Twoi rodzice gimbusie? Idź pogadaj na ten temat z kolegami, może oni zrozumieją Twoje żale, albo po prostu Cie wyśmieją.

Jak ciebie pierdolną to nasram ci do trumny.

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...