Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] W jakiej sieci jesteście ?

Kammic8

[Ankieta] W jakiej sieci jesteście  

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakiej sieci jeste??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaaaaam :)

Głosujcie w ankiecie na swoją sieć i w komentarzach piszcie dlaczego w niej jesteście.

Temat założyłem po to iż chcę, zmienić sieć obecnie jestem w T-mobile.

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plus.

Dlatego iż mam tam umowę i jest najbliżej mojego domu

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

Ja jestem w orange. Dlaczego ? Nie wiem, w sumie to cala rodzina w orange, wiec ja nie mialem wyboru ;d Siec dobra, mam z niej nawet netboka z netem bezprzewodowym xD Oferty tanie dobre, szczegolnie dla stalych klientow i firm. Pozdro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jestem w Orange, już od kilku lat.

Gdy podpisałem pierwszą umowę firma nazywała się jeszcze Idea i tak już zostało.

Z roku na rok proponują całkiem ciekawe oferty dlatego przedłużam dalej.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

Orange. Cała rodzina, duża część znajomych oraz dziewczyna są w tej sieci, co tu duzo gadac : )

Opublikowano

Od zawsze jestem w T-Mobile (dawniej Era :>), ale w kwietniu konczy mi sie umowa, wiec chyba zmienie na Plusa lub Play, bo maja lepsze taryfy.

Opublikowano

Mieszkam w Holandii i pewnie wielu zaskoczę siecią Lebara.

Jest chyba też polski odpowiednik, a wiecie co jest najlepsze? Darmowe SMS'y, tanie rozmowy i podwójna wartość doładowania - płacisz 20 euro, dostajesz 40 euro, itd. xD

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up Jak ustawi wielokrotnego wyboru to nudzące się dzieci będą zaznaczały wszystkie opcje.. a jak będzie jedna dostępna to przynajmniej może pomyślą.

Osobiście mam z Orange - cała rodzina ma z orange i jak brałem telefon to warunki były najkorzystniejsze

Hehe 800 poscik :)

1329228482-U118767.png

Opublikowano

"Ti mobajl rzondzi"

Jestem w nim praktycznie od ponad hmm... na oko 9 lat. Jeszcze były wtedy telefony z czarno-białym wyświetlaczem ^^

Opublikowano

najpierw był plus ale długo się nim nie cieszyłem praktycznie odrazu jak pojawił się play to do niego przeszedłem po 1 tanio mam do innych i to jest największy +

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Era(T-mobile) , dlatego iż Tata od początku korzystał z Ery ( ten sam numer ), i tak zostało;) więc ja też mam ten sam numer 6 lat;d

Haha pamiętam te telefony z antenka ( Nokia ) i Simensy ( żółte ) :D

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...