Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na kowala z allegro o co chodzi?

bb166

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie w balona robią ludzi, kupisz i ci napiszą: Nie ma sposobu na kowala! A mogą tak zrobić.

TrollololololololololooO!

Opublikowano

Ja mysle ze ten sposob to cos takiego jak to:

http://www.mpcforum.pl/topic/503571-tut-mini-sposob-na-ulepszanie-kd-ale-nie-spalanie-ich/

Nie mam pojecia o co im chodzi.

Moze gosc ma jakies sposoby :D

Opublikowano

własnie mnie tez to bardzo zastanawia, o co w tym chodzi, kosztuje to troche , wiec mysle ze to dziala, jeszcze te komentarze takie jakby oddal im sposob na darmowe smocze monety jednym kliknieciem :D Jezeli chcesz kupic to osobiscie nie radze, komentarze mozna latwo sobie skombinowac, ale kasy nie warto w bloto marnowac. Pozdro

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wszystkie aukcje mają maksymalną/identyczną ilość towarów obecnie - wydaje mi się, że nikt tego nie kupił więc nie polecam wydawać 40 zł na praktycznie kota w worku i w dodatku nie sprawdzonego.

Opublikowano

Zastanawiające, jak by ktoś kupił "ten sposób" to dajcie znać :)

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Widać , że ma jakieś 13lat ... zacząłem go dopytywać to nie wiedział co odpisać , a i jego zdaniem można ulepszać raz na 24h ...

Opublikowano

FAKE ... nie ma czegoś takiego jak "sposób na kowala" poza tym ma tylko 18 pozytywów co o niczym nie świadczy

Opublikowano

Pisałem z tym "Panem", a następnie wywnioskowałem jego wiek na ok. 12 lat.

Nie umiał mi dokładniej wytłumaczyć o co chodzi i się wyplątywał.

Jego sposób to zapewne, ulepszasz raz na dobę, najpierw musisz spalić dwa itemy pod rząd, a następnie ulepszyć trzeci. =P

Sposobu nie ma!

Opublikowano

Pozytywne komentarze może Sobie mieć bo jak ktoś już się nabierze to musi wstawić pozytywny bo sam jak wstawi negatywa to dostanie negatywa :D

FAke

Opublikowano

eXe45, grasz na Insperi w chunjo surką pod nickiem ExE ? A co do tematu to koleś chcę zarobić kaske na głupich dzieciach ;d

kuzyk2.png
Opublikowano

Fake i tyle.

Gościu jest jak pasożyt, zeruje na nieświadomych graczach.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...