Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skarpetki

Rysio-Artysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Jest taki event , że skarpetki można znaleźć a ja się pytam skąd te skarpetki wziąźć.Wiem , że jakiś renifer jest czy coś ale nie ogarniam.Pomóżcie.Podobno mikołaj dużo daje potem xD

Opublikowano

Drodzy Gracze,

mamy przyjemność przedstawić Wam

Event Bożonarodzeniowy 2011

.

Event zaczyna się popołudniu 15 grudnia 2011 i będzie trwał przez kolejne 20 dni.

Gdy event zostanie uruchomiony, w pierwszej wiosce każdego królestwa pojawi się

Święty Mikołaj

.

Jeśli porozmawiacie z nim, otrzymacie od niego grzane wino i rozpoczniecie zadanie.

Będziecie mogli otrzymać grzane wino raz na 24 godziny. Za każdym razem Święty Mikołaj da Wam butelkę z 6 porcjami grzanego wina.

Grzane Wino

działa jak mikstura, dając przez 30 minut następujące bonusy: +10% do szybkości poruszania się, +5% do zadawanych obrażeń, +10% więcej otrzymywanego doświadczenia.

Niewykorzystane wino znika po 20 godzinach.

Raz dziennie będziecie mogli aktywować Misje Skarpetkową, Święty Mikołaj da Ci do towarzystwa małego renifera (niezdatnego do handlu).

Mały Reniferek trwa 2 godziny i zabicie dowolnego potwora w towarzystwie reniferka da Wam możliwość dropu skarpetek (niezdatnych do handlu) z potworków odpowiednich dla Twojego poziomu (lvl). Możesz dawać skarpetki Świętemu Mikołajowi tak często jak tylko chcesz (oczekuje on każdorazowo 10 skarpetek jednocześnie) i za każdym razem będziesz otrzymywał od niego odrobinkę doświadczenia.

Mały reniferek będzie dostępny również w ItemSHop z 20-dniowym czasem wygaśnięcia, jeśli będziesz chciał mieć go na dłuższy okres.

Podczas 20 dni trwania eventu, jeśli będziesz miał naprawdę szczęście, będziesz miał też możliwość zdobycia Pieczęci Rudolfa (niezdatny do handlu). Jest to specjalna pieczęć Renifera o czasie trwałości 7 dni. Ten szczególny wierzchowiec nie da żadnego bonusu, nie będzie można również z niego walczyć, ale pozwoli na podróżowanie po świecie Metin2 na prawdziwym Reniferze.

Skarpetki znikną kiedy Event Bożonarodzeniowy dobiegnie końca.

Mały renifer i Rudolf znikną, kiedy zakończy się czas ich działania.

Szczęśliwych Świąt!

Wasz Metin2 Team

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Skarpetki dropisz, wypadają z all mobów w czasie świąt ; )

Zbieram
+
; )

I jeszcze jedno...jakby co jestem
dziewczyną
.! ; D

10 postów -
x

20 postów -
x

30 postów -
x

40 postów -
x

50 postów -
x
Opublikowano

Z Tymi, skarpetami robi się tak. Chodzi o to że jeżeli masz np 15lv to musisz ubijać potwory ale takie które mają większy lv np w m1 Białe Tygrysy :D lub na zaprzysiężonych ja tak tą misję wykonałem.

Opublikowano

Do Expa / Metki + Boj (Koń bojowy) oczywiście Sura Wp

:) , lecz jest papierowy w Pvp (czyt. Słaby) , Sura Bm = monotonny , ciężki exp , lecz większość pojedynków wygranych :)

Opublikowano

Skary dropisz ze wszystkich moobów z pomocą renifera (dostaniesz go od mikołaja)

Na 20 to idź na dzikusy, jak nie dasz rady to zapsy.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Najlepiej dropic na moobkach które są w twoim przedziale lvl'owym :)

Pozdrawiam

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Mam pytanie ile takie coś warte ?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

1.Mroczne Uderzenie Księga Umiejętności

2.Wirujący Sztylet Księga Umiejętności

3.Trzystrunne Cięcie Księga Umiejętności

4.Przywołanie Błyskawicy Księga Umiejętności

5.Trująca Strzała 2x. Księga Umiejętności

6.Duchowe Uderzenie Księga Umiejętności

7.Strach 2x. Księga Umiejętności

8.Rzut Piorunem Księga Umiejętności

9.Mroczny Kamień Księga Umiejętności

10.Język Jinno.

Ile takie coś warte ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...