Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomysł na kanał na yt - czy bd miał dużo widzów

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pomysł na kanał na yt na którym będę wrzucał prezętacje serwerów Minecraft'a i metin'a oraz innych jakich mi ludzi zaproponują gier. Do tego jeszcze lp z gier. Czy myślicie że ludzie bd szukać serwerów i bd subskrybowali mnie? dodam że mam spore doświadczenie w robieniu prezętacji serwerów.

Opublikowano

To zależy od jakości filmów, i jak jest obrobione, czy wszystko fajnie słychać i czy jest estetyczne, dokładne, i na temat, jak tak to możesz łatwo zgarnąć dużo widzów.

Daj lajka, to wspomoże...

Opublikowano

mc, mt... dwie oklepane tematyki.

polecam coś nowego. ;<

ale jeśli tylko interesują cię te dwie gry, to jak potrafisz posługiwać się camtasią i sony vegasem + adobe after effects pod intro to będzie miodzio.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Na YT o MC i MT2 jest bardzo wiele kanałów, wiele ludzi nagrywa tutoriale, poradniki, różne bugi.

Oczywiście jeśli dobrze się na tym znasz jakość filmów będzie dobra, dobrze dobrana muzyka w tle i dosyć interesujące to będzie to miało szanse zabłysnąć.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

intro dla mnie to nie problem a tymi programami nie umiem się poslógiwać intro do zagrajmy dobre robiłem a jak mi nie wyjdzie mam kolege ktory sie tym zajmuje

jakość filmów oczywiście HD gdy kręciłem tylko lp słabej jakości to i tak miałem te 3k widzów lecz kolega wbił na chate i usunoł konto :D

jeszcze takie pytanie: podczas prezętacji muzyka i napisy/muzyka i mój głos/mój głos

up znajdź mi kanał z prezętacją serwerow? bd oryginalny

Opublikowano

up szczery/szczera jesteś nie wiem co ty... może powiedz dlaczego nie?

Opublikowano

NIE NIE i jeszcze raz NIE.

Na yt jest od chuja tego typu kanałów, każdy ma swój ulubiony. Po co się pchać w to jak już jest tego nadto, lepiej zrobić coś innowacyjnego i nowego.

Opublikowano

Nie będziesz miał... o to dlaczego..

1. ortografia ^ ^.

2. W ch*j jest kanalow o mc i mt2. Gorszego zdzierstwa nie widzialem. Jezeli je policzysz postawimy ci pomnik na wawelu.

3. Znajdz inne gry.. np juz lepiej o mw 3 serie let's play.. Do minecrafta co 3 min (srednio) dodawany jest tut/let's play itd

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Opublikowano

nie sadze, bardzo duzo ludzi tworzy filmy z tej tematyki, jezeli bylo by to cos unikalnego , dobrze sklejone, unikalne to ktos by to ogladal i pokazywal znajomym ;] Mozesz sprobowac, zrobic jeden film i pokazac, wtedy mozemy ocenic. Pozdrawiam i powodzenia

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Zygac sie chce jak sie słyszy o robieniu kolejnych rolników z tych gier ...

Zajmij sie czymś innym bo z tych gier nie trzeba robic prezentacji na yt bo po co jak każdy zobaczy na ss

Opublikowano

już lepiej robić gameplay z np. bf 3 bo tym teraz dużo osób się interesuje;/

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

intro dla mnie to nie problem a tymi programami nie umiem się poslógiwać intro do zagrajmy dobre robiłem a jak mi nie wyjdzie mam kolege ktory sie tym zajmuje

jakość filmów oczywiście HD gdy kręciłem tylko lp słabej jakości to i tak miałem te 3k widzów lecz kolega wbił na chate i usunoł konto :D

jeszcze takie pytanie: podczas prezętacji muzyka i napisy/muzyka i mój głos/mój głos

up znajdź mi kanał z prezętacją serwerow? bd oryginalny

Witam,

mam pomysł na kanał na yt na którym będę wrzucał prezętacje serwerów Minecraft'a i metin'a oraz innych jakich mi ludzi zaproponują gier. Do tego jeszcze lp z gier. Czy myślicie że ludzie bd szukać serwerów i bd subskrybowali mnie? dodam że mam spore doświadczenie w robieniu prezętacji serwerów.

Szczerze wątpie.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

ortografii na mpc nie stosóje bo nie warto -_- na yt sprawdzam all 2-3 razy wrzuciłem 2 prezętacje i już mam ok 250 subów -_- jeszcze dobije do 3k i proszę o partnera. A jeśli mówicie że z innej gry to z jakiej i prosze o pokazanie kanału z prezętacjami serwera racja może te 250 jest za lp z 2 gier ale są -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...