Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z dh na Metin 2 PL

MrLover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

mam problem z dh na pl, zainstalowalem najnowszego metka, zaktualizowałem go, pobrałem kamermoda, zainstalowalem do folderu z metinem, zrobilem 2 konta, wlaczylem ich, 1 kontem zrobilem pt i zaprosilem 2 konto, wylogowalem to 1 konto i w koncie nr 2 zaznaczylem w komendzie /hack DropHack na ON, i chodzilem po mapce i jak leżał jakiś item nie dla mnie nie moglem go podnieść, poprostu pokazywało się że tne przedmiot nie należy do mnie, co mam zrobic aby zaczal dzialac? z gory wielkie dzieki, pozdr.

28l9aaa.png

Opublikowano

Witam

mam problem z dh na pl, zainstalowalem najnowszego metka, zaktualizowałem go, pobrałem kamermoda, zainstalowalem do folderu z metinem, zrobilem 2 konta, wlaczylem ich, 1 kontem zrobilem pt i zaprosilem 2 konto, wylogowalem to 1 konto i w koncie nr 2 zaznaczylem w komendzie /hack DropHack na ON, i chodzilem po mapce i jak leżał jakiś item nie dla mnie nie moglem go podnieść, poprostu pokazywało się że tne przedmiot nie należy do mnie, co mam zrobic aby zaczal dzialac? z gory wielkie dzieki, pozdr.

Blokada jest na serwerze, więc niestety nie ma opcji by zabrać komuś przedmiot . Jeśli DH. działa prawidłowo zbierając itemy które spadną Tobie DH działa poprawnie .

Opublikowano

DH dziala wszystko dobrze zrobiles lecz zeby zabrac czyjs drop musisz najechac na niego myszka i wtedy dopiero podniesie

troche uciazliwe no ale coz..

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Blokada jest na serwerze, więc niestety nie ma opcji by zabrać komuś przedmiot - co Ty gadasz.

Tape wyjaśnił dobrze,musisz najechać na przedmiot myszką i działa.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

ale najeżdżam myszką na item, klikam nawet na niego, i nie mogę podnieść.

28l9aaa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...